![]() |
|
ФЕНИКСОТ СЕ ВРАЌА - ПАК |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 11211122112311241125 1762> |
Автор | |||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
lele ama ima zlboni lugje...
betty ne ti bese li dosta ?
|
|||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|||
![]() |
|||
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
||
Kasperce junaciste
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
|||
![]() |
|||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
||
..........i kitki...........
![]() ![]() ![]() |
|||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|||
![]() |
|||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
||
ZATOA STO BETTY ... PREMNOGU ZBORUVA KOLKU E FINA I KOLKU E ISKRENA ... AMA JAS JA OSETIV NA KOZATA I DOBRO GO ZNAM ... ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
||
I Lili e tuka guskam drugarica
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
||
....Tetooo...ajde krpite i domestosot....jas gi vadam perdinjata i gi cistam pajazinite(ako ima fateno nekoja).......ajde organizacija za cistenje na forumov.......
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
da se gresi e covecki.....!!!!
|
|||
![]() |
|||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
||
TAA NAJDE DA KAZUVA ZA ISKRENOSTA ... ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
||
Marko,mislam deka.... Emociite...treba da si gi ostavime za bliskite okolu nas.... Syberot..ne zasluzuva premogu emocii...posto na kraj ragjaat bolka... Koga ova k ego sfati covek..mislam deka se e polesno... I jas za malku ke zaglavev vo lavirintot na emocii...ama navreme se trgnav... |
|||
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|||
![]() |
|||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
||
Irencheeeee.......
![]() |
|||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|||
![]() |
|||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
||
Џорџ Буш дошол на посета во Македонија и како што е редот Бранко го
однел на прошетка низ Скопје, се шетале, муабетеле и само гледаат човек
како моча на улица, Буш извадил пиштол и го убил човекот. Бранко
изнервиран го прашал зошто го убил човекот. Буш ладнокрвно му одговорил:
- Епа кај нас во Америка, кога ќе видиме некој човек како моча на улица го убиваме... После некое време, Бранко ја посетил Америка... Се шетале по улица и гледаат некој човек како моча... Бранко го извадил пиштолот и го убил човекот за да му врати на Буш. Следниот ден во весник: Убиен Македонскиот амбасадор во Америка. |
|||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|||
![]() |
|||
||
POZDRAV DO SITE I PRIJATNO POPLADNE ... UTRE KE PRODOLZIME ..... ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
da se gresi e covecki.....!!!!
|
|||
![]() |
|||
Betty ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 613 |
||
pa ako e zaradi toa nekoj da go zapoznaes licno
eve jas ne sakam da te zapoznam licno si imam vrska dolga i nesakam posiroko da se zapoznavam licno so nekoj sto ne go znam ni koj e i sto nameri ima nebidi maloumen mozese da razmislis sto pati zosto e taka ...ne mi dosagaj te molam veke posleden pat... |
|||
![]() |
|||
||
Val neznam dali ke mozam vo cetvrtok. Ovde rabotime na norma ko vo fabrika
|||
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 11211122112311241125 1762> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |