![]() |
|
ФЕНИКСОТ СЕ ВРАЌА - ПАК |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 11191120112111221123 1762> |
Автор | ||
Teta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
||
A creative mind will always survive bad advice
|
||
![]() |
||
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
|
Marko se brojat denovite do .............Bitola
![]() ![]() |
||
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
||
![]() |
||
Betty ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 613 |
|
a sto tebe tolku te interesira koja sum
me znaat samo sto tie treba da me znaat...i zasluzuvaat |
||
![]() |
||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|
NEKA KAZI BAREM EDEN KOJ JA POZNAVA ....
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
|
Val.....i tebe Te pozdravuvam....... |
||
da se gresi e covecki.....!!!!
|
||
![]() |
||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
|
![]() |
||
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
||
![]() |
||
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
|
Marijana odamna ne sum te citnala
![]() |
||
|
||
![]() |
||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|
EHHEHE MENUVAM BENGALSKI TIGAR ZA SIBIRSKI MRAVOJAD
![]() ![]() HEHE SAMO ZIVOTNI SE VO PRASHANJE TUKA
![]() ![]() |
||
"recycle your mind"
|
||
![]() |
||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|
SAMO KAZUVAME ZA ISKRENOSTA... AKO SI TOLKU ISKRENA .... KAZI KOJA SI ... BAS MENE ME INTERESIRA ... BIDEJKI MNOGU BESE FINA ... I NA KRAJ SI GO OKRKAV ... PA IMAM PRAVO JAVNO DA ZNAM KOJ SE KRIE ZAD TOJ NIK STO MI GO ZAGORCHI ZIVOTOT... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
|
Irena..ke mozes li kafe vo cetrvtok...
![]() |
||
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
||
![]() |
||
|
IRENCHE KE SE VIDIME VO BITOLA. ....
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|
E NE..ZAFATENA BEV..E DOBRO DE NE SE SRAMI STO:))
![]() ![]() ![]() |
||
"recycle your mind"
|
||
![]() |
||
Betty ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 613 |
|
ke ti kaze delfin najubavo moze i valeto
daj ne me masiraj poveke ....mi zdosadi ete ne sakam ti da me znaes i kraj razberi malku imaj custva...ne bidi napaden |
||
![]() |
||
|
Teta odamna ne si ni gotvela nisto
![]() |
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 11191120112111221123 1762> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |