|
FENIX-ЗАСЕКОГАШ |
Внеси реплика | страница <1 110111112113114 2116> |
Автор | ||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Miki, moeto moto ne e igrajte loto
se znae
Dzaki site gi saka
visoko vo rang listata kotirash i ti
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ma za mene znam
|
||
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
dobro , gushnija kolk usakash, ama taa gushkata mmoja obavezno so CPT da i ja prenesesh
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
dogovoreno |
||
irenka2
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1954 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
devojkive samo tolku i gi snema
|
||
MAKEDONIJA BILA I KE BIDE
|
||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a zah da ne te sakam, brat ne simi, komshija ne, kolega ne
nema shto da delime neli?
|
||
s.r. Dzaki |
||
Lilija7
Сениор Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e ova e vekje premnogu ljubov...........ni jas ne mozam da izdrzam......
|
||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
fala
aj ciao, da vidam sto pravat oksandziive
|
||
s.r. Dzaki |
||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sega od asortimanot Изменето од DJAKONDO - 15.Септември.2008 во 21:56 |
||
s.r. Dzaki |
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ti ljubomorna da ne si ? ... sto DJ ne te saka ... povece od drugite
|
||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Lilija posebno ja sakam
isto kolku drugite, ama posebno
znam deka sekogas ke ja sakam
toa e razlikata
|
||
s.r. Dzaki |
||
irenka2
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1954 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ovoj Dajkondo si odi na najubavoto da zadrzi vpecatok
|
||
MAKEDONIJA BILA I KE BIDE
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
znaci Djakondo se uste nema precizirano vo koja vsusnost e vljuben iako mislam deka edna mu e posebno na srce
|
||
DJAKONDO
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pas drugarite igraat oksan (okey), ne znam dali znaes kakva e taa igra
dovolno e IQ 40 , za da covek bide dobar oksandzija
inteligencijata duri pretstavuva hen dikep vo taa igra
|
||
s.r. Dzaki |
||
Внеси реплика | страница <1 110111112113114 2116> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |