IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - FENIX-5
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

FENIX-5

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 11161117111811191120 1553>
Автор
Порака
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јули.2008 во 15:59
Originally posted by marijana marijana напиша:

Originally posted by miroslav_g8 miroslav_g8 напиша:

po se izgleda , tuka ne mi e mestoto голема%20насмевка ova pocna da nalikuva na familijarna sredba голема%20насмевка a da ne zboruvam za tetki i tako to голема%20насмевка

голема%20насмевкаголема%20насмевка..не се викало тетки..повозрасни госпожиголема%20насмевка-тоа се смета за тие што се над 40трепкање

a ha голема%20насмевка a tebe , kako tebe da ti se obracam збунетост
Кон врв
Valerija Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 105588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јули.2008 во 15:59
Uste ste tuka
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
Кон врв
marijana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 26.Јули.2006
Поени: 8066
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јули.2008 во 15:59
ајде со здравјетрепкање
"recycle your mind"
Кон врв
Lilija7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Август.2006
Поени: 8994
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јули.2008 во 15:59

po se izgleda , tuka ne mi e mestoto голема%20насмевка ova pocna da nalikuva na familijarna sredba голема%20насмевка a da ne zboruvam za tetki i tako to голема%20насмевка

голема%20насмевкаголема%20насмевка..не се викало тетки..повозрасни госпожиголема%20насмевка-тоа се смета за тие што се над 40трепкање

а тие по 40 како се сметаат???изненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадување..не се тетки???
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
Кон врв
la fille Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 42032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јули.2008 во 16:00
taka e Lili koga gi slusas drugite...sto ne me prasa direktno mene za da ti kazam sto e rabotava...
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јули.2008 во 16:00

јао има време до таа границаголема%20насмевка
"recycle your mind"
Кон врв
DJAKONDO Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Регистриран: 28.Март.2006
Поени: 15052
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јули.2008 во 16:00
vreme e za doma

utre ne ocekuvajte mnogu da ve druzam

imam za pisuvanje, ohohohohoho
doviduvanje

mnogu ste fini

ciao
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јули.2008 во 16:00
Originally posted by la fille la fille напиша:

Lili...i ti nedostasuvase...se nadevam deka pak ke ne druzisголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање

се надевам и јас искрено, девојче...големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јули.2008 во 16:01

...a da ne ste greshka nesho, aj prashajte ja granny, kao gi vikaat tie nad 40 god...плазењегазење%20од%20смеење
Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јули.2008 во 16:01
Originally posted by Lilija7 Lilija7 напиша:

Originally posted by fiks fiks напиша:

а бе сакав прво зетот да го запознаам ама ај...друг пат...плазење

a koj ti e zetot tetka lilija????.......
леле мислев дека си ти зетот???збунетостизненадувањеизненадувањеизненадување...пак ,,утнав нешто,,????изненадувањеизненадувањеизненадување

abe lilija ti mislish....ama od mislenje do pravenje ima razlika ......goooolema razlika....najgolema....
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
DJAKONDO Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Регистриран: 28.Март.2006
Поени: 15052
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јули.2008 во 16:01
Originally posted by Valerija Valerija напиша:

Uste ste tuka

бакнежбакнежбакнеж
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki

Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јули.2008 во 16:01

а тие по 40 како се сметаат???изненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадување..не се тетки???

мори?? ми млади невести деголема%20насмевка
"recycle your mind"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јули.2008 во 16:01
Originally posted by la fille la fille напиша:

taka e Lili koga gi slusas drugite...sto ne me prasa direktno mene za da ti kazam sto e rabotava...

е ајде де...учење по пат на обиди и грешки...плазење
Кон врв
Valerija Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 105588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јули.2008 во 16:02
Djaki
Pozz za ubav den
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 11161117111811191120 1553>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,797 секунди.