IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ALL STARS
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ALL STARS

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 11101111111211131114 1869>
Автор
Порака Обратен редослед
granny Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Регистриран: 17.Јануари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 10160
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Април.2008 во 01:12
Originally posted by moira moira напиша:

....sto e vazno od kade e....vazno e tvoj... ....ima vreme ke se zapoznaete....cekaj so dinamikava da zavrsi...da se stabilizira i se ke ti raskaze....
ma komsija mi bil zatoa slusam se kako dinamikatizira
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Април.2008 во 01:11
OK realna...se nadevam deka nekogas ke se najdeme na isto mesto
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Април.2008 во 01:11
....sto e vazno od kade e....vazno e tvoj... ....ima vreme ke se zapoznaete....cekaj so dinamikava da zavrsi...da se stabilizira i se ke ti raskaze....
Кон врв
Палестинец Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2007
Поени: 12129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Палестинец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Април.2008 во 01:09

Од Јерихон.

Кон врв
realna Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Февруари.2008
Поени: 541
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај realna Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Април.2008 во 01:09
Originally posted by granny granny напиша:

e pa javno tolku ..ako si od SK...mozeme kafe da pieme...i natenane ke si razgovarame za se i sesto [/QUOTE] ....ех не сум..али сепак фала ајде ти со тетинчето ко ке идиш Прилеп може
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Април.2008 во 01:07
Palestinec,ti od kade si?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Април.2008 во 01:07
aj da luftiram porcelan
Кон врв
Палестинец Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2007
Поени: 12129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Палестинец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Април.2008 во 01:06

Originally posted by Палестинец Палестинец напиша:

Носи вилици и е убава и без нив.
naglasi porcelanski

Нагласувам.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Април.2008 во 01:06
Originally posted by realna realna напиша:

se e kazano za mene uste nekoj mesec i baba stanuvam...a svekriva sum pred godina dena ...a i tetin si imam ,Sam(pozarnikarot Sam) ...toa e se u kratki crti
....а да за ова знам..еве честитки и од мене...али ова се ептен кратики цртчина
e pa javno tolku ..ako si od SK...mozeme kafe da pieme...i natenane ke si razgovarame za se i sesto
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Април.2008 во 01:04
....nisto ne preterav...i ti kazav skromnosta e maana, ne e vrlina....
Кон врв
realna Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Февруари.2008
Поени: 541
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај realna Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Април.2008 во 01:03

se e kazano za mene uste nekoj mesec i baba stanuvam...a svekriva sum pred godina dena ...a i tetin si imam ,Sam(pozarnikarot Sam) ...toa e se u kratki crti
....а да за ова знам..еве честитки и од мене...али ова се ептен кратики цртчина
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Април.2008 во 01:01
Originally posted by moira moira напиша:

симпатична теткичке granny
ајде кажи ми нешто за себе....али без лажна скромност ..важи

...jas se ke ti kazam sto te interesira za granny...najubava, najsexy, najsarmanta, najnasmeana, najvesela, i momentalno najzafatena....
pretera malce...samo posledniot zbor go pogodi u celost
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Април.2008 во 01:01
Originally posted by Палестинец Палестинец напиша:

Носи вилици и е убава и без нив.
naglasi porcelanski
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Април.2008 во 01:00

симпатична теткичке granny
ајде кажи ми нешто за себе....али без лажна скромност ..важи

...jas se ke ti kazam sto te interesira za granny...najubava, najsexy, najsarmanta, najnasmeana, najvesela, i momentalno najzafatena....
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 11101111111211131114 1869>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,688 секунди.