|
Што прави оваа влада?! |
Внеси реплика | страница <1 108109110111112 200> |
Автор | ||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Otvoren_renoviraniot teatar vo Gevgelija Pusten_vo_upotreba rekonstruiraniot pat vo Zelenikovo - Novo Selo
|
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
леле Мај...батали рекламиве жити бога
кажи нешто ново за широки народни маси... кажи на пример како ни се наплаќаат заостанати фантомски сметки од ЕВН од пред 100 години или бар кажи кај да најдам во Скопје стан од 900 евра за квадрат...ќе имам студент остај ова патчињава Изменето од Andjelina - 19.Декември.2011 во 10:41 |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas li ke gi upravam narodnite masi....
stan ke si najdis maa..samo treba da pobaras...za 900 evra moze vo centar nema ama po naselbite sigurno ima
i by the way.....temata e sto pravi i jas ne reklamiram tuku si pisam..
moe pravo neli...
|
||
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
да,да...твое право де...ја само онака уз кафево си размислував гласно
ај на кафе |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
штом имаш пари да купуваш стан нема од што да се жалиш !!!!
п.с.знам дека си направила лапсус и бараш стан под ќирија ,а он не чини 900 евра на месец.... Изменето од емил - 19.Декември.2011 во 10:48 |
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не бе Емил,не е лапсус..најди ми еден да си купам
е кај ти виде дека се жалам..еееее...да не може човек да си промрмори нешто од вас бе |
||
|
||
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne ona saka da kaze za proektot "Kupi stan"...
|
||
||
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
moooree coek ova prilepcanite zafrknata kategorija se
pod kazna vo 6:30 ke te budam za kafe sledniot pat...
|
||
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ццццц све сериозни фаци од посабајле...абе не се пие веќе кафе овде...ич не сте интересни...одма вадите кубурите
6.30 ...аааа не ме плашиш веќе,немој ја да ти во 5.00 Изменето од Andjelina - 19.Декември.2011 во 10:52 |
||
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
во Сарај чинат и помалку од 900 евра становите ,но таму малку ситуацијата е прљава...
ама ништо де треба од некаде да се почне да се изселуваат шиптарите
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
е па ај ти Емил купи си стан во Сарај па ја ќе дојдам да ти бидам комшика по некоја година...можеби
|
||
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ми рече една скопјанка, дека сепак имало по 900 евра
Автокоманда, Хиподром, Хром, Влае и не запамтив други места. Имало и по 888 и тоа во Ѓорче. Така да, навали народе А колку што знам (колку што сум поминал накај Сарај) таму нема станови. Тие биле во Ѓорче или грешам Кај таа Св. Лазар што е
|
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ова не беше работа на локалната самоуправа.... или по обичај се ќе и препишеме на владата.... епа тогаш да и се заблагодарам за дождот денеска...очигледно и Господ има вмровска жичка.... |
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ZNAES STO......
DA SI KOMUNJAR ZNACI SAMO DA TI BIDE OTVORENA USTATA
JAS PAK KE KAZAM...
PISUVAM STO PRAVI VLADATA.....
TOA E TEMATA...I TOA TREBA DA SE PISUVA NELIIII....ILI PAK NE SMEAM DA PISAM....ZA DA NE RIPNE NEKOJ OD STRANA......
|
||
||
Внеси реплика | страница <1 108109110111112 200> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |