|
Која мисла ви се врти... |
Внеси реплика | страница <1 108109110111112 1093> |
Автор | |
Cvekence
Сениор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj da zavrsam i so ovoa i doma...lele ako ne me puste ovaa na ispit...
|
|
respect my authoritaaa
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kaj go k*ro navre ovaj
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а ете белја сега,
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i taman koga ke pomislis deka zivotot e ednostaven.....
|
|
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DAJ DA SE FATAM ZA RABOTA..... |
|
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|
perinosi
Сениор Регистриран: 15.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 406 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mi ide da se otrujam.......
go propustiv BRILIJANTIN
vi se veruva li ... go imam gleano poveke od 15 puti..... i pak...... i pak.....
|
|
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mene ne mi se gledase Brilijantin...neznam sto mi e...a sigurno go imas gledano ne poveke od 15 pati...poveke od 100 pati.......
|
|
|
|
SkorpijA
Сениор Регистриран: 25.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1692 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...zosto vaka?
|
|
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
shto e ova tuka, se plachki nekoi,.......
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
SkorpijA
Сениор Регистриран: 25.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1692 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa ne sum nekoja placka ama vo momentov mi e nesto taznicko A obicno sum vakva i vakva
|
|
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobro,...samo brzo da ti pomine tagata
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
SkorpijA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ke se potrudam...da ne se zamaram so se pa ke pomine
|
|
|
|
cecka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako si takva i vakva odi dopolni ja prikaznata, aj posle ke barame nekoj da ni ja objavi
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 108109110111112 1093> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |