|
Лажење |
Внеси реплика | страница <1 910111213 24> |
Автор | |||
Luna83
Сениор Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Site ssme bile nekogas izlazani i site nekogas sme izlazale.Samo se raboti za golemi,seriozni lagi ili mali lagi ili lagi koi sto mozat da se definiraat kako krienje na vistinata,a ne laga.Nekogas lazeme za da ne povredime nekoj drug,zarem toa ne im se slucilo na poveketo od nas?.Iako mrazam koga nekoj ke me izlaze i toa u faca ama ednostavno lagata zivee vo lugeto.A jas se trudam da bidam iskrena kolku sto mozam poveke,a koka sum iskrena mnogu luge se navreduvaat iako nikogas ne sum bila gruba vo nacinot na iskazuvanje na moeto mislenje.Ednostavno nekoi luge poveke sakaat da gi izlazes otkolku da bides iskren.a jas sum sekogas za ISKRENOST.
|
|||
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
NESAKAM DA ME LAZAT.PODOBRO DA PREMOLCAT AKO NEMAAT HRABROST DA MI JA KAZAT VISTINATA.
|
|||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|||
Cvekence
Сениор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
a koj saka da go lazat?u sekoj slucaj ako ti premolci nekoj mnogu e verojatno so toa da ja doznaes ti vistinata so ne e tolku prijatna...polesno e da te izlaze...ja lazam,susham!ama privremeno me stiti od neprijatnosti,objasnuvanja i razno-razni zamaranja... |
|||
respect my authoritaaa
|
|||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Паметниот ќе го излажеш - еднаш,
глупавиот ќе го излажеш - многу пати, никого неможеш да го лажеш цел живот!!!!!!!! |
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Od kaj me znaes ma ti ? |
|||
RUSHKA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Jas sum dovolno hrabra da ja podnesam vistinata i dovolno pametna da znam koj me laze. Prasanje e samo dali jas ke dozvolam nekomu da pomisli deka mu plosla lagata ili ne. Koga go govoram ova mislam na ludje sto ne mi se bliski. Lazgovci ne trpam ,ne sakam, tie se lazat sami sebe pa posle drugite. |
|||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|||
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
И ова е релативно прашање! Точно е тоа дека и најлошата вистина е поубава од најубавата лага! НО! Лагата некогаш може да биде и добра и корисна (само ако се користи во одредени ситуации кога навистина треба!) Размислете! Лагата некогаш може да ви го спаси животот, на пример! Замислете ако воените заробеници им ја кажуваат на своите противници вистината - тогаш тие ќе направат лошо за својата земја и своите сонародници. Дали кога малите дечиња прашуваат - родителите секогаш им ја кажуваат вистината!?!? Значи, си има и лагата своја добра страна! Изменето од james dean - 10.Април.2008 во 22:43 |
|||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Najzadovolna sum koga ke vidam deka
toj shto lazel poveruval deka me izlazal. Zapravo...mu dozvoluvam da misli deka mu veruvam sega neznam shto kazav,valjda e taka |
|||
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Па и јас скоро секогаш тоа го правам! |
|||
RUSHKA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
TAKA E ...ARNO KAZA |
|||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|||
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
e bas tocno taka mamma... i samo cekam da mi pukne filmot i se na nos da mu nabijam |
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
a. na nos b. nosot c. neka zivee d. kje go lazam povekje za milion 50:50 povikaj boxer prasaj gi izlazanite |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
jokerot sakam da go iskoristam da povikam boxer |
|||
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ej, ама да не заборавиме нешто и ДА НЕ СЕ ЛАЖЕМЕ! СИТЕ СМЕ ИЗЛАЖАЛЕ БАРЕМ ЕДНАШ (читај 1.000.000 пати) ВО ЖИВОТОТ! |
|||
Внеси реплика | страница <1 910111213 24> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |