|
СМЕЕ ЛИ МУСЛИМАН ДА СЕ ОТКАЖЕ ОД ИСЛАМ? |
Внеси реплика | страница <1 910111213 17> |
Автор | |
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ili mozebi ovaa??????????????????????????????????????????????????????????????? |
|
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sto prasuvas koga ubavo si pisuva ...... NE SMEE kolku i da saka ....... znaci , " vjera istine " se pretvara vo vera so koja vladee stravot ...............
|
|
thetan
Нов член Регистриран: 11.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
што сте запнале толку дека не е дозволено во исламот да се менува верата...
нема ограничување во тоа, но како и во секоја религија ке бидат отфрлени од општеството. па зарем не е тоа случај и во православието,единката ке биде прогонет додека е жив ако го прифати исламот... |
|
zidarski
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4385 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Разликата е што во едниот случај, неговите соверници ќе се молат за простување на неговиот грев, во другиот случај ќе гледаат да му наплатат за неговиот грев...
|
|
Do what is right, come what may...
|
|
svemirski_duh
Сениор Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Stigna eden Templar i eden Mason (okoreli Neprijateli na Islamot) da tolkuvaat Qur'an i Hadis.
Onie (Muslimani) sto imaat barem osnovno poznavanje na Islamot,ako nisto poveke,koga ke odgovorat,im gi brisat porakite. |
|
zidarski
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Секој одговор што е на тема е оставен.
|
|
|
|
svemirski_duh
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prvo na istava tema izbrisani se naj malku 3 strani.
Da ne odime daleku.Na samava ista tema izbrisani se 3 strani.Ne 3 poraki-postovi,tuku 3 strani. |
|
zidarski
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да, затоа што се лични препукувања и немаат врска со темата.
Пишувај на темата - ќе морам и овие коментари да ги бришам, после пак ќе се жалите. |
|
|
|
svemirski_duh
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zidarski, ne se zalime nie. Na tebe li ili na bilo koj tuka da se zalime. ALLAH NECE UKAZATI NA PRAVI PUT NARODU KOJI SAM SEBI NEPRAVDU CINI. Vie so toa samite nepravda si nanesuvate. Prvo tuka nekoj (a negovite poraki seuste tuka se) pocna so poddrska na nekoj poremeten nastan,stavajki gi site muslimani vo zemjava so nego. Nekoj naiven i poremeten si ja natepal zenata i ete "Islamot",ete "Muslimanite".... Dalje bese objasnuvanje na celata taa vasa zabluda,koja verovatno vi gi objasni preckite ta zatoa prinudeni bevte da gi izbrisete porakite. |
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Svemirski, ajde sega i jas da te opomenam za tvoive insinuacii i klevetenja deka moderatorite namerno sokrivaat komentari "za da ne bide nekoj soochen so zabludata".
Da ti kazham deka toa e izbrishano bidejki ne vredi kako komentar, deka go obvinuva Islamot za neshto sto se srekjava nasekade, bez obzir na religija, nacionalnost i rasa. Posledovatelno, site repliki potoa moraa da bidat isto taka izbrishani. Ova go pravime i koga nekoj musliman ke napishi slichna poraka. Nikoj nema nishto protiv Islamot, tebe ili bilo koj drug chlen na forumov, no imame protiv nezreli komentari i repliki. I bi te posovetuval da ja izvedish onaa zabluda od glavata, deka ovde ima nekakov taen sojuz koj raboti protiv Islamot i muslimanite. Vrakjaj se na temata i ponatamu ne postiraj vakvi komentari. Изменето од Messenger - 11.Септември.2008 во 23:38 |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
„Ko promijeni svoju vjeru ubijte ga!“ otfrlanje?????????? |
|
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|
thetan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
-mason.???
|
|
thetan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а да ти кажам дека и јас сум роден муслиман како и сите вие сахаби тука, но навистина не се најдов себеси во исламот, а и во ниедна религија што ја изучував.
па едноставно одлучив и понатаму да ја барам вистината, но во спознавање на самиот себе, а за вас ме радува фактот што се најдовте себеси во ислам, зарем и вашето ограниченост во догматското учење да ме загрижува... |
|
svemirski_duh
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PA KAJ SI TI DO SEGA !? ZIV SI I ZDRAV ! 'VAM VASA VJERA MENI MOJA". |
|
Внеси реплика | страница <1 910111213 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |