|
РАЗГОВОРИ ЗА РЕЛИГИИТЕ - ОПШТО И НЕВРЗАНО |
Внеси реплика | страница <1 910111213 242> |
Автор | |
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
/
Изменето од ACELERA - 27.Јануари.2010 во 04:15 |
|
vd
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 1539 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е затоа де АЦЕЛЕРА треба да им се стави до знаење со измена на нивните коментари, па да си знаат за понатака ај те молам . . . Изменето од vd - 02.Јануари.2008 во 13:21 |
|
DAIJA
Сениор Регистриран: 08.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 1668 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Taka e.
Што убав потпис имаш....
|
|
О следбеници на Книгата, дојдете да се собереме околу зборот нам и вам заеднички: никого освен Бог да не обожуваме и никого да не Му здружуваме!
|
|
vd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Убав потпис само да дојде братот Khaleefah да го дополни , да биде уште поубав
|
|
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кога нема да имаш предрасуди кон мене пред се како човек па и како модератор, тогаш мислам дека би имале супер комуникација до тогаш, ваквите коментари не ни бегаат жал ми е вд, навистина се потрудив да комуницирам подобро со тебе а за тоа дека сум засега модератор, да не те засега, верувам дека и тоа ќе се надмине, само ти биди задоволен, и сите членови тука тоа е најважно пред се поздрав |
|
vd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
connected, што сега, ти си жртвата? :-) ех кутрата ти, жртва на целава работа . . греота, се потрудила кутрата да комуницира а јас не сум сакал . . бре бре, што уште не ќе кажете вие анти-исламски пиончиња, четничиња, со кокардите на глава :) (без навреда, го цитирам на Менух Тачи).
Изменето од vd - 02.Јануари.2008 во 13:52 |
|
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а бе уживај вд, се навикнав веќе, само ти биди задоволен што сум важна јас? |
|
vd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Уживам јас, само чекам да го измениш коментарот на Messenger! ти или Ацелера, или некој админ ! Важна, штознам . . искрено да ти кажам мене не ми си важна воопшто. Изменето од vd - 02.Јануари.2008 во 14:00 |
|
blagorodna
Сениор Регистриран: 16.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 568 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na covek so sila mozes da mu zemes-no ne i da mu dades.
A ne si ti ovde glaven vd pa da kazuvas da se menuva komentar so dobra volja upatena do site dobronamernici. Ako ti ne pripagas tuka-togas toj komentar sfati deka ne se odnesuva na tebe, i kraj. Sto se zamisluvas pa ti? Koj si ti? Nova Godina e pocetok,vlez vo edna nova kalendarska godina kade site si posakuvame najdobro. Eve tebe ne ti posakuvame i kraj.Sakal ti ili ne-kalendarot ne e po hidzrija. Ako ti ne sakas, ne vazi za tebe. No ima drugi muslimani koi ne se taka zli kako tebe pa cestitaat i primaat cestitki. Ili ti si pogolem od site niv, najgolem musliman? Nema sto da se menuva novogodisna cestitka zarad tebe-ne si ti centar na ovoj forum.Ednostavno-ete sfati-cestitkata ne e za tebe, stom ne ja sakas. Bog da cuva i da brani od vakvi, da ti e strav na ulica da sretnes nekoj vakov... Zaprasaj se samo...zosto tolkava gorcina i jad nosis vo srceto? |
|
DAIJA
Сениор Регистриран: 08.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 1668 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не го цитирај друг пат!
|
|
О следбеници на Книгата, дојдете да се собереме околу зборот нам и вам заеднички: никого освен Бог да не обожуваме и никого да не Му здружуваме!
|
|
vd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе да ве прашам вака, вие нормални сте или не?
О луѓе, за муслиман нема ништо добро во честитањето нова година, па макар и да е честитањето со "добра" намера. Честитката е против Исламска, тоа е навреда, тоа е анти-исламски, затоа не ја сакам! |
|
blagorodna
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Muhamed, Isus, Pavle pa Pavle,
Menduh Taci.... a moze li i Srecko Katanec, Pandev i Kanatlarovski, Seka Aleksic.... Vladikata Naum IVZ...MPC NE ME BRISIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII Ova jas rapuvam |
|
Sahih Bukhari
Сениор Регистриран: 05.Декември.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 389 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Shtotuku ja izbrisavte Najiskompleksiranata poraka na forumov voopshto!!!!
a beshe napishana od Blagorodna, onaa koja pisha tekst na temata dopirni tocki megu islamot i hristijanstvoto, i nekogo narece zli, i iskompleksirani.... Pa samo shto se potvrdi sprotivnosta no za sreka tuka e connected da pomogne da nejzinite istomislenici ne izgledaat navistina iskompleksirani, pa si zema za pravo da ja izbrishe porakata. E navistina so netrpenie ocekuvam shto na ova ke komentira Connekted! Ali eve Blagorodna se povtoruva vo nejzin stil Изменето од Sahih Bukhari - 02.Јануари.2008 во 14:39 |
|
OUR DIGNITY IS IN ISLAM!!!
|
|
blagorodna
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na temata za dopirnite tocki megu dvete religii napisav nesto kao dopirno im e samo T-od zborot tocka.
Nema dopirni tocki. |
|
Внеси реплика | страница <1 910111213 242> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |