|
Вампири |
Внеси реплика | страница <1 910111213> |
Автор | |||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ама многу има многу убави вампирки.... познавам 2-3....... абе .... |
|||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
И јас знам два три убави вампира Не вклучувајки го и Дарко Веруваш ли ти во ова, а волс? |
|||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Иначе и прилепов е многу познат по тоа легендите за вампири. На времето имало вампирџии (поотракани фаци што го лажеле простиот народ дека го спасуваат од вампири и проклетства, па ги дереле од земање пари). Марко Цепенко пишува за тие ствари... ....како за касапот што се свампирил... Изменето од volkswagen - 05.Јануари.2010 во 20:27 |
|||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Нее...Уште од тоа ми фали да се плашам
|
|||
|||
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
а пак од друга страна, незнам, ама чисто така во 12 кога ќе се склопат сказалките на вечер не се погледнувам во огледало... имам слушано неубави работи за тие моменти и чисто така никогаш во 12 на вечер не изговарам 3 пати едно по друго Bloody Marry... кој пробал - знае Изменето од volkswagen - 05.Јануари.2010 во 20:35 |
|||
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Јас пробав...На екск*рзија...И знам дека кечапот одлично си ја заврши работата таа вечер |
|||
|||
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Хах...Детски глупости беа тоа...
Не е нешто нарочито смешно, ама ај... Сме се собрале сите што бевме на екск*рзија, во собата на другарките ми... А претходно се договоривме со другар ми да украде од мензата кечап... Украл чоекот, сокрил во џеб, и поштено си излегол... Вечерта, се собравме сите, и ај демек, ќе повикуваме духови... Стави огледало на подот, и сите буљаме во огледалото... И ај, дојде 12 часот, и сите зјапаме во огледало и викаме: Блади мери, блади мери, блади мери... Во тој момент, другар ми, прска со кечапот од џебот, и кога видоа сите, се распискаа... Иако не беше ич реално...Се исплашија, а меѓу испоулавените другарки, спискаа и неколку машки И така, заврши вечерта, а следното утро, сите беа онака, хипнотизирани... Глупост на квадрат...шта да ти причам... |
|||
|||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Откриена 700 години стара гробница на „вампир“ Во градoт Храдек над Нисоу во северниот дел на Чешка, археолозите во ѕид на една црква што ја реконструирале, пронашле ретко откритие - 700 години стар скелет на жена, која според начинот на кој е погребна, укажува дека луѓето од тоа време ја сметале за вампир или вештерка. Како што јави дописникот на МИА од Прага, дека се работи за жена која ја сметале за вампир, според експертските мислења, говори положбата на скелетот кој покажува дека телото е погребано со лицето кон земјата, а не како што е вообичаено за христијаните кога мртовецот е поставен на грб. Во прилог на теоријата дека во тоа време жената ја сметале за вампир или вештерка е и тоа што за тој период била невообичаено висока, околу 170 сантиметри. Локалните власти планираат скелетот да го изложат во градскиот музеј. Изменето од емил - 16.Март.2010 во 15:26 |
|||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
gluposti ...
|
|||
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Јас сакам да ме грицне некој вампир...
Некој како Робер Патинсон... |
|||
|||
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
mamba
Сениор Регистриран: 22.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 92 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
mamba
Сениор Регистриран: 22.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 92 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
http://img206.imageshack.us/img206/6158/1258112375fe35cc2mcv4.jpg
|
|||
Внеси реплика | страница <1 910111213> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |