IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мистерии и астрологија
  Активни теми Активни теми RSS - Вампири
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Вампири

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213>
Автор
Порака
volkswagen Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Регистриран: 18.Ноември.2008
Статус: Офлајн
Поени: 4820
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2010 во 18:57
Originally posted by tiggy_sparrow tiggy_sparrow напиша:

изненадувањеАууу...требаше да идам во Штип пред некој ден, ама фала богу не отидов...плазење
Вампирски град бил тој бееплазењетрепкање
знам....знам....
Ама многу има многу убави вампирки....
познавам 2-3.......     абе .... љубовзадоволство
Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2010 во 20:13
Originally posted by volkswagen volkswagen напиша:

изненадувањеАууу...требаше да идам во Штип пред некој ден, ама фала богу не отидов...плазење
знам....знам....

И јас знам два три убави вампираплазење
Не вклучувајки го и Даркоголема%20насмевкаголема%20насмевка

Веруваш ли ти во ова, а волс?трепкање
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2010 во 20:26

знам....знам....

И јас знам два три убави вампираплазење
Не вклучувајки го и Даркоголема%20насмевкаголема%20насмевка

Веруваш ли ти во ова, а волс?трепкање
не бе срцкасреќа А ти?трепкање

Иначе и прилепов е многу познат по тоа легендите за вампири. На времето имало вампирџии (поотракани фаци што го лажеле простиот народ дека го спасуваат од вампири и проклетства,
па ги дереле од земање пари). Марко Цепенко пишува за тие ствари...голема%20насмевка ....како за касапот што се свампирил...

Изменето од volkswagen - 05.Јануари.2010 во 20:27
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2010 во 20:29
Нее...Уште од тоа ми фали да се плашамтрепкањетрепкање
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2010 во 20:31

добро сега, да не се правам херој. Се плашам и јас, ама не од измислени суштества , туку од непромислени постапки мои и на тие што ми се во близина, од ствари што не сакам да ми се случат, од ствари кои ме растажуваат......

а пак од друга страна, незнам, ама чисто така во 12 кога ќе се склопат сказалките на вечер не се погледнувам во огледалоизненадување... имам слушано неубави работи за тие моменти

и чисто така никогаш во 12 на вечер не изговарам 3 пати едно по друго Bloody Marry... кој пробал - знаескелет

Изменето од volkswagen - 05.Јануари.2010 во 20:35
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2010 во 20:34

незнам.... ама чисто така во 12 кога ќе се склопат сказалките на вечер не се погледнувам во огледалоизненадување... имам слушано неубави работи за тие моменти

и чисто така никогаш во 12 на вечер не изговарам 3 пати едно по друго Bloody Marry... кој пробал - знаескелет

Јас пробав...На екск*рзија...И знам дека кечапот одлично си ја заврши работата таа вечерплазење

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2010 во 20:35

незнам.... ама чисто така во 12 кога ќе се склопат сказалките на вечер не се погледнувам во огледалоизненадување... имам слушано неубави работи за тие моменти

Јас пробав...На екск*рзија...И знам дека кечапот одлично си ја заврши работата таа вечерплазење

ај малце подеталнотрепкањеголема%20насмевка...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2010 во 20:46
Хах...Детски глупости беа тоа...
Не е нешто нарочито смешно, ама ај...среќа

Сме се собрале сите што бевме на екск*рзија, во собата на другарките ми...
А претходно се договоривме со другар ми да украде од мензата кечап...
Украл чоекот, сокрил во џеб, и поштено си излегол...губитник
Вечерта, се собравме сите, и ај демек, ќе повикуваме духови...
Стави огледало на подот, и сите буљаме во  огледалото...ма%20ајде
И ај, дојде 12 часот, и сите зјапаме во огледало и викаме: Блади мери, блади мери, блади мери...голема%20насмевка
Во тој момент, другар ми, прска со кечапот од џебот, и кога видоа сите, се распискаа...изненадување
Иако не беше ич реално...Се исплашија, а меѓу испоулавените другарки, спискаа и неколку машкиплазење
И така, заврши вечерта, а следното утро, сите беа онака, хипнотизирани...
Глупост на квадрат...шта да ти причам...голема%20насмевка
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Март.2010 во 15:24

Откриена 700 години стара гробница на „вампир“

Во градoт Храдек над Нисоу во северниот дел на Чешка, археолозите во ѕид на една црква што ја реконструирале, пронашле ретко откритие  - 700 години стар скелет на жена, која според начинот на кој е погребна, укажува дека луѓето од тоа време ја сметале за вампир или вештерка.

Како што јави дописникот на МИА од Прага, дека се работи за жена која ја сметале за вампир, според експертските мислења, говори положбата на скелетот кој покажува дека телото е погребано со  лицето кон земјата, а не како што е вообичаено за христијаните кога мртовецот е поставен на грб.

Во прилог на теоријата дека во тоа време жената ја сметале за вампир или вештерка е и тоа што за тој период била невообичаено висока, околу 170 сантиметри.

Локалните власти планираат скелетот да го изложат во градскиот музеј.

Изменето од емил - 16.Март.2010 во 15:26
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2010 во 14:50
gluposti ...изненадување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2010 во 15:55
Јас сакам да ме грицне некој вампир...

Некој како Робер Патинсон...  љубов
Кон врв
sneska_v Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јуни.2009
Поени: 3455
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sneska_v Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Март.2010 во 18:36
http://i491.photobucket.com/albums/rr274/bkr_2503/Vampiri_by_just4fun31.jpghttp://www.100letture.it/uploads/vampiri.jpg
Кон врв
mamba Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Март.2010
Поени: 92
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamba Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2010 во 06:59
Originally posted by sneska_v sneska_v напиша:

http://i491.photobucket.com/albums/rr274/bkr_2503/Vampiri_by_just4fun31.jpghttp://www.100letture.it/uploads/vampiri.jpg
vampirite postojat i na forumot gi ima samo ne gi gledate
Кон врв
mamba Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Март.2010
Поени: 92
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamba Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Март.2010 во 07:01
http://img206.imageshack.us/img206/6158/1258112375fe35cc2mcv4.jpg
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,406 секунди.