![]() |
|
Фан клуб Jувентус |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 17> |
Автор | |
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Јакинта го продолжи договорот со Јувентус 01/06/2009 18:16
Тимот на Јувентус реши да го задржи Јакинта во своите редови и му го обнови договорот до 2013 година. 29 годишниот екс-фудбалер на Удинезе имаше прилично добро издание во вториот дел од сезоната каде и добиваше највеќе шанса за игра пред Амаури, Дел Пјеро и Трезеге. Напаѓачот на италијанската репезентација успеа да постигне 15 гола во сите натпреварувања сезонава. Претходно беше поврзуван со трансфер во Зенит, Лацио и Тотенхем. “За мене ова еден доста горд момент. Го продолжив договорот со Јувентус. Тоа значи дека сум одиграл добро.“ “Мислам дека со овој потег успеав да ја добијам довербата на управата и на навивачите кои секогаш ме подржуваа и ме сметаа за голем играч.“ - изјави Јакинта за официјалната страна на Јувентус. Со ова пропаѓа во вода наводниот трансфер на Јакинта во Лацио кој требаше да дојде на Олимпико како дел од трансферот со Пандев кој требаше да премине во Јувентус. Со ова изгледа шансите на Пандев да замине на Деле Алпи се минимални, иако е најавено дека Трезеге сигурно си оди. |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Ферара промовиран во тренер на Јувентус
![]() Така завршија шпекулациите околу новиот тренер. Во конк*ренција беа Спалети, Ферара и Конте, тренерот на Рома го продолжи договорот со "волчицата", а меѓу двајцата поранешни првотимци, Јуве се одлучи за Ферара. Тој освен како помошник на Марчело Липи во репрезентацијата, работеше и во младинската школа на клубот, а го замени Клаудио Раниери во последните два меча од сезоната. Испитот го заврши на вистински начин, со победи против Сиена и Лацио, па Јуве не само што го сочува директниот пласман во Лигата на Шампионите, туку стигна и до вицешампионската позиција. Договорот е потпишан на две години. |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Јуве започна преговори со Џузепе Роси
Според италијанските медиуми Јувентус ги започнал преговорите за напаѓачот на Виљареал и на италијанската репрезентација Џузепе Роси. 22 годишниот Роси ја импресионираше “старата дама“ со одличните партии кои ги прикажа за националниот состав во последните неколку натпревари. Тој беше двоен стрелец на првиот натпревар на Италија во Купот на Конфедерациите и најзаслужн што Азурите започнаа со победа на ова натпреварување. Како што известува Sky Sport 24 спортскиот директор Алесио Секо веќе имал средба со управата на Виљареал и се обиделе да ја договорат цената за трансфер на малиот Роси. Се очекува неговиот трансфер да биде помеѓу 15-20 милиони евра. Со евентуален негов ангажман во Јувентус шансите на Пандев да е пресели во Торино како дел од “старата дама“ се минимални, бидејќи играат на иста позиција, а тука ќе бидат и Амаури, Јакинта и Дел Пјеро. |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
GAME__KING ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 27.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 20 |
FORZA JUVENTUS
|
|
![]() |
|
pane_juventus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1048 |
FORZA JUVEEEEE!!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
pane_juventus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1048 |
FORZA JUVEEEEE!!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Vcera
JUVE -Real 2:1 FORZA JUVEEEEE!!!!! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() J U V E N T U S |
|
![]() |
|
aLbaneso ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 933 |
juventus - bologna 1-1........................molinaro aj da ne te vidam vo crno beliot dres molim te
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 933 |
bayern m. - juventus turin 1-3
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
![]() |
|
Љаеш НЕ касаш !
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
![]() |
|
DDarko ![]() Сениор ![]() ![]() Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Palermo - Juventus deneska ako ne ispadne 2 pa te, Darko da ne se vikam!
Forca Juve!!! ![]() |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Даре ти воопште знаеш ли од коjа екипа си?Од Фиорентина,Реал М или Jувентус?
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |