![]() |
|
Mona i brza се педери |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 107> |
Автор | ||
Pimp Daddy Manev ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ajde pederi...ja idam utre na odmor...se citame za edno 10 dena...ke pocrnam ke stanam nigga...da se nadevame deka ke si pominam ubavo...i deka ke ima pederki eden kup
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
![]() |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Da ne si trudna ?
|
||
![]() |
||
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
|
не бе брза ,срц , тебе те ставив во тандем со Моника струмичанката
![]() не се секирај, сеуште си закон на форумов ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
koj,be,...mene na chelo me stavil??!!
![]() ![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
|
епа ај добра вечер и од мене
![]() луѓееееее. готово , завршивме со испитите , сега сум на распуст .КОНЕЧНО ![]() ![]() ![]() ![]() малечка мила, еве јадам чоколадо и се дебелеам надоле ![]() ![]() а уствари муабетот ми беше за збунет : збунет , пријателе, ме остави без зборови , навистина си многу талентиран и умен , браво ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
male4ka ![]() Сениор ![]() ![]() Шмеќерка ;) Регистриран: 11.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1939 |
|
Добро утро педери!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Love Is Not Measured By How You Feel,But How The Other Person Feels...
|
||
![]() |
||
Goddes of Chaos ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Април.2007 Локација: Ecuador Статус: Офлајн Поени: 337 |
|
leleeee opasen talent na povidok e
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
|
||
![]() |
||
Pimp Daddy Manev ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
|
ejj abe ne premestija u seks ej
||
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
![]() |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
O' pederke moja neprokopsana ja za tebe i disam, za tebe ocinja napregam, vo guzvata taa da ne slucajno te vidam. Imas nesto moe so koe da izbegas da dadam nema, pa ako sakas i po pruga begaj ili megu crnci trista ti se krij, da te najdam moram ja. Gazot tvoj , kaj mene go ostavi kako zalog, kako kirija a sepak svrten koga bev ja, so nego mi kidna i da gmecam nemav sto. Zatoa k'o ke te najdam ja so lepak super namackan ke bide i k'o ke go klaam ja za stalno ke bide, do daska i do kraj ! |
||
![]() |
||
tuturutka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
|
Абе педери тука сум . . . Се спремам за маратонот
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
STRUGA
|
||
![]() |
||
|
ok srceee...ajde odmori se
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
аха, голем има
![]() ![]() ![]() леле МАСТЕР срце, јас ке мора да си легнам грбот почна да ме боле , а го нема збунет да ме измасира ај добра ноќ срц и поздрави ја малечка од мене ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
hahaha
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
абе што му фали на црнецот
па знаете ли вие колку му е голем на него ![]() ![]() ![]() ![]() па тоа ми се колеги од факултет сите кој од кој позабегани, така да кога не сум на форумот , се смееме ко улави на факултет ![]() ![]() ![]() точно така, собирам колекција од секоја врста ![]() ![]() ![]() п.с. е фала што ме фалеш дека сум убава, али јас сепак сум за теорија дека на девојче му стое само долга коса, се што е со кратка коса е педер ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 107> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |