|
Кога би имале само уште еден ден... |
Внеси реплика | страница <1 910111213 37> |
Автор | |
#Emili#
Група Регистриран: 09.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 47 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bi...napravila se sto sum sakala da napravam...
Bungee jumping, se..... Ako veke umiram...
Ke storam se...I onaka veke nisto ne mi e interesno vo zivotot...se se povtoruva...
|
|
Yesterday is history...tomorow is mystery...Today's day is a present.That's why it's called that way...
|
|
Izzi
Сениор BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Интересно кажано...само не знам колку е вистинито
|
|
|
|
#Emili#
Група Регистриран: 09.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 47 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne se povtoruva vo bukvalen smisol...so razlicni licnosti, ama ista rabota...ili vo razlicni okolnosti...se mi e...isto...zdodevno...
|
|
Yesterday is history...tomorow is mystery...Today's day is a present.That's why it's called that way...
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Би го поминал како и останатите.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
??????????
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ke mu se izvinam na site ... i posle ke si uzivam .... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
kivela
Нов член Регистриран: 16.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KOGA BI IMALA SAMO USTE EDEN TOJ BI GO PODARILA NA ONIE STO GI SAKAM,BI GO POMINALA SO SITE LUGE KOI MI ZNACAT I BI IM KAZALA KOLKU MNOGU GI SAKAM.ZA EDEN DEN NE MOZE DA SE NAPRAVAT MNOGU NESTA NO ZATOA MOZE TOJ DEN DA SE POSVETI NA LJUBOVTA KOJA AKO E ISKRENA I NESEBICNA TOGAS E I VECNA.
Изменето од kivela - 16.Октомври.2007 во 12:25 |
|
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ocigledno deka nikoj ne znae koga ima samo uste 1 den...
dali onie sto vekje go pominale pragot pocuvstvuvale deka kje go pominat...? navistina treba da se zamislime sto pravime vo sekoj 1 den od zivotot |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кога би почувствувала дека ми останал само уште 1 ден од мојот живот....тој ден би се посветила на семејството и на блиските пријатели...цел ден да им пружам љубов и пријателство , со малку тага во очите.....но не би им кажала дека тоа е мојот последен ден, за да не ги расплачам,,,,туку напротив ке се трудам да ги смеам цел ден , за да ја видам насмевкатана нивните лица последниот ден од мојот живот
|
|
|
|
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
navistina treba da se zamislime sto pravime vo sekoj 1 den od zivotot [/QUOTE]zoshto da go chekame posledniot den za da go napravime ona shto treba da se trudime da go pravime sekoj den, nikogah ne znaesh koj den e posleden,zatoa da zhiveeme kako sekoj da e posleden |
|
always look on the bright side of the life!
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas veke pocnav da se plasam od smrtta, bidejki i kaj mene se poklopuva isto ko so Tose,,,srce mi treperi
od denes pocnuvam i da gi brojam denovite , izgleda uste 5 god i jas ke umram |
|
|
|
bluebell
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bluebell, ne tresam gluposti, iskreno si kazuvam
jas ko se zaebavam se znae na kraj stavam smeskovci i se smeam ko luda,,,ama ova e stvarno seriozno i plus tuka vremeto kako sto e mracno i so dozd nadvor....cela sum potresena faktot deka sum daleku od semejstvoro,od prijatelite ,,, + nemam decko,,,,zatoa i se potresuvam srce mi treperi a inaku , si pisav jas objasnuvanje vo taa temata Spomenik od Tose, tamu pisav se sto se poklopuva so mene |
|
|
|
bluebell
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ajde da te oraspolozhime pa tuka se prijatelite od forumot neli?
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 910111213 37> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |