|
ANAKIN's PLACE (ex Vtor Pogled) |
Внеси реплика | страница <1 910111213 89> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zasto mora se da bide pod konec?
neli e svetot poubav koga ima razliki? no uspeavte nema vise vetuvam vi posakuvam temata da e naj naj naj Изменето од anakin - 16.Јануари.2007 во 15:28 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од anakin - 16.Јануари.2007 во 19:04 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
baska i dobiv LP od vas clen
Zdravo, Me odusevuvaat tvoite obrabotki na fotografiite. Pred se ideite. Retko koga komentiram fotografii ili postiram na forumov no sega navistina pozitivno me isporvocira. Odlicno ... bas bi sakal da ja dobijam fotkata so kaludjerkite so krstot... ke mzoe li da mi ja pratis ... i normalno ... stavi si credits ;) Pozdrav, no resiv deka ste vo pravo nemoze eden da e vo pravo ( makar bil i galileo) a vecina ne pa gi trgnav site sliki so vi smetat ostanuva ti so gi pastiravte da gi trgnete fala na trpenieto sto go imavte i nemavte Изменето од anakin - 16.Јануари.2007 во 16:37 |
|
|
|
Zoran K
Модератор Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 3244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
anakin, se si razbral pogresno...prvo me voodushevi, pa sega me razochara.
OK, toa e zivotot... Vo sekoj sluchaj ti blagodaram na prikazhanite prekrasni kreacii koi mi prichinija neskrieno zadovolstvo. Se nadevam deka ke navratis i drug pat. |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zoran K citiram
TI NE SI NORMALEN !!! kako da te razberam samo kako so pisuvas ne drugacije Изменето од anakin - 16.Јануари.2007 во 16:53 |
|
|
|
pinholephoto
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група Регистриран: 13.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 29 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I jas se nadevm deka ke navrati i drug pat.
Iskreno! Изменето од pinholephoto - 16.Јануари.2007 во 17:06 |
|
www.chkrap.blogspot.com
www.chkrap.com |
|
Zoran K
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Toa bese kazano kako KOMPLIMENT !!! Pa ako ne bese taka zarem ke ti rekov deka mozes site moi fotografii da gi koristis dokolku te inspiriraat za nesto? Ako ne bese taka togas zosto te falev pred i posle tie moi zborovi i ti predloziv da imas tvoja tema pod tvoe ime (nikoj od nas toa go nema!) i da ne udostois so tvoi soveti? Ako si pomislil deka te navreduvam, togas IZVINI. Ne sum mislel taka. P.S Trebase da stavam emoticon posle onoa moe "TI NE SI NORMALEN" za da ne bidam pogresno sfaten...nesto kako ili ili ili ... Изменето од Zoran K - 16.Јануари.2007 во 17:09 |
|
dimi
Сениор Регистриран: 20.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 406 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Anakin, isjavata na Zoran K mi zvucese kako kompiment za ona sto ti si go napravil, a ne kako kritika ili navreda
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ok
mozebi zgresiv no navistina sakav da vidite nesto sto so vasiot objektiv ne se gleda tainstvenosta na edna prosetka na sestrinskiot red eden angjelski den vo zivotot na edna devojka prisutnosta da devojkata vo site tri sliki i ako tamu ja nema sakav da vidite sto lekja ne go gleda nesakam tema posebna nesakam da se pokazuvam ne mi treba toa sakam tuka da se druzam kako ne go svativte do sega da ve sokiram ( se nadevam pozitivno) |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Zoran K
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Genijalno!
Ti ne si normalen!!! |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
na barenje na mislata se vrakja
samo ednas e vistinski angjel edna devojka |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i od zoki edna
vo pravo bese Zoki - no i vaka se pravi 3D I will be back Изменето од anakin - 17.Јануари.2007 во 01:48 |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 910111213 89> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |