IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Врска со сиромашен дечко/девојка?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Врска со сиромашен дечко/девојка?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 23>
Автор
Порака
Pimp Daddy Manev Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 2057
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pimp Daddy Manev Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Август.2007 во 18:31
Originally posted by Mr.Trump Mr.Trump напиша:

Партнерите треба да бидат од ист или сличен социјален слој, не станува збор само за пари, туку и за воспитување, менталитет, погледи на светот и амбиции. Инаку е многу тешко да ја биде, тие што мислат дека само љубовта е битна се јанлаш.

odgovor na mesto...bravoсреќаголема%20насмевка
голема%20насмевка
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
Кон врв
Beli Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Август.2007
Локација: Macedonia
Поени: 5
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Beli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Август.2007 во 23:16
Mona liza  moze da ima ljubovna vrska so  siromav decko koga i devojkata e siromasna.големо%20гушкање
Кон врв
Pimp Daddy Manev Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Февруари.2007
Поени: 2057
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pimp Daddy Manev Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Август.2007 во 02:39
i so bi praele dvajca siromasni?samo deca ke praat da ne trosat pari za kondomiсмеењесмеењесмеењесмеење
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
Кон врв
Mishell_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Јуни.2007
Локација: Sweden
Поени: 575
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mishell_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Август.2007 во 13:48

Партнерите треба да бидат од ист или сличен социјален слој, не станува збор само за пари, туку и за воспитување, менталитет, погледи на светот и амбиции. Инаку е многу тешко да ја биде, тие што мислат дека само љубовта е битна се јанлаш.

Se slozuvam so ova kako i mnogumina na forumot. Ako sum jas naucena na nekoj zivoten stil, tesko deka menuvanjeto na toj zivoten stil ke donese nesto dobro vo vrskata.
Кон врв
Goddes of Chaos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Април.2007
Локација: Ecuador
Поени: 337
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Goddes of Chaos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2007 во 03:52

Ej!!!збунетост a ke kaze li nekoj ovde sto podrazbira

pod bogat covek??????/
Mislam (brojcano)nekoja statistika ili bilo sto so ogled
na toa deka prosecna plata vo MK iznesuva
12,000-15,000den.mesecno neli bese taka?Ne znaci deka nekoj ako imal jaka kola za koja stedel na Pr. skoro pola zivot ili znam pr. covek si prodade stan u centar na sk za da kupi bmw i duplo pomal stan vo karpos 4 i noramlno da moze da brka svalerki na stari god.голема%20насмевка heh taka se lazat zenite.
Znaci mene ne mi e jasno koi luge gi smetame za bogati aj sega da mi objasni nekoj??..Dali toa se onie
razgaleni mamini i tatini galenicinja koi sto trosat semejno nekoe si nasledstvo i koj vodat raskalasen i rasipnicki zivot nikogas ne rabotele niti ke rabotat.....??
Parite se trosat eden den od bogati ke moraat da se simnat nekolku skalila podolu a ke se simnat sigurno i toa nema da bide poleka tuku ke trasnat nazemi od visoko a toa ke se sluci..zosto vo zivotot ne doznale nikogas sto e toa rabota ili ucenje ili sposobnost ili mozganje so glavata uopste  tuku edinstveno sto znaat bilo sedenje po kafici i vozenje i pienje i najvazno od se trosenje na ogromni sumi na lesno steknati pari t.e. dadeni od roditelite taka?? eee..togas e tesko togas
se veli onaa evrejskata kletva:,,da dade Bog da imas pa da nemas" togas e najtesko.
Za razlika od niv nekoi potencijali vo drzavava nekoi mladi kreativni umovi ke brzaat kon vrvot so golemi cekori i ke go dostignat zenitot..no, koga toa ke se sluci ke znaat da go cenat steknatoto zosto bile izrasnati vo skromna sredina i ke znaat da ziveat i da uzivaat vo zivotot 
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
Кон врв
Mishell_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Јуни.2007
Локација: Sweden
Поени: 575
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mishell_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2007 во 14:06
Originally posted by Goddes of Chaos Goddes of Chaos напиша:

Ej!!!збунетост a ke kaze li nekoj ovde sto podrazbira

pod bogat covek??????/
Mislam (brojcano)nekoja statistika ili bilo sto so ogled
na toa deka prosecna plata vo MK iznesuva
12,000-15,000den.mesecno neli bese taka?Ne znaci deka nekoj ako imal jaka kola za koja stedel na Pr. skoro pola zivot ili znam pr. covek si prodade stan u centar na sk za da kupi bmw i duplo pomal stan vo karpos 4 i noramlno da moze da brka svalerki na stari god.голема%20насмевка heh taka se lazat zenite.
Znaci mene ne mi e jasno koi luge gi smetame za bogati aj sega da mi objasni nekoj??..

Eve ke probam da ti objasnam jas za temata malku poveke. Vrska so siromasen decko/devojka. Znaci siromasen e glavniot zbor.. Siromasen znaci da nema dovolno sredstva za eden pristoen zivot, znaci otsustvo na osnovnite neophodni sredstva za zivot. Toa voopsto ne znaci deka treba da imame vrska so nekoj "bogat" i sigurno ne sme bogati so plata od 15000 denari, ama bar mozeme da kazeme deka osnovni uslovi za zivot so taa plata imame. Zalno e sto kaj nas se poveke osiromasuvame i cesto onie od srednata klasa preminuvaat vo niskata i toa ne po nivna vina. No uste pozalno e sto gi ima se poveke devojki/decki koi so pomos na dobra udavacka sakaat da si ja podobrat finansiskata sostojba. E na takvite bi im preporacala, fatete se za rabota a ne za mazacka/zenacka.. Zosto sekoj sto ima si ima za nego i najdobro si znae kako gi zarabotil.
Кон врв
Bibi sk Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 10.Август.2007
Поени: 96
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Bibi sk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2007 во 14:58
Originally posted by Mishell_G Mishell_G напиша:

[QUOTE=Goddes of Chaos]No uste pozalno e sto gi ima se poveke devojki/decki koi so pomos na dobra udavacka sakaat da si ja podobrat finansiskata sostojba. E na takvite bi im preporacala, fatete se za rabota a ne za mazacka/zenacka.. Zosto sekoj sto ima si ima za nego i najdobro si znae kako gi zarabotil.

mozebi temata treba da se smeni vo glasanje od tipot: Kako bi se zbogatile? a. so rabota; b. so nasledstvo od vujce od Amerika; c. so mazenje/zenenje za bogatas/ka :)
Кон врв
marence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 13.Октомври.2006
Поени: 365
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2007 во 15:08
море најдобро си поминуват тие со мажачка се збогатуват, и после имал швалерки типот голема работа, ти одиш работиш уште му носиш дома и ко ќе остариш малку можи ко ништо да те смени со друга помлада, пари од него секако немаш само ќе се потрошиш, ако остај пари можи и кај тебе некој помлад да се закачи  (се шалам)

со пари е многу многу полесно
Кон врв
Mr.Trump Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Август.2007
Поени: 106
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mr.Trump Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2007 во 20:19
Сакаш да кажеш, работела, не работела, пак ќе те смени за помлада, а?

голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
You are fired!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Goddes of Chaos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2007 во 20:59

Сакаш да кажеш, работела, не работела, пак ќе те смени за помлада, а?

голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка

E ova mi bese mislata sekogas postoi rizik toj bogatas so si go upecala sponzorusata da ja promeni ko corapce... i sto togas??
curata ke si ostane pak siromasna i zafrknata a toa e u princip vo praktikata postojano zosto toj bogatas zenite gi smeta za objekt so koj toj treba da se pokaze pred drugite kolku e prestizen isto kako so novata kola, nov mobilen skap ili sl. me sfakate??
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
Кон врв
SPARKI Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Август.2007
Поени: 26
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SPARKI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2007 во 21:23
zosto da ne.sve si ima svoja draz.jes da e sega vreme na parite,na brzzivot,ali ja veruvam deka e ostvarlivo.koga doagas doma,dali e bolje da te ceka zena sto mirisa na mandza,sto ima mrsul na nosot i kal pod noktite ili da te ceka poraka na masa:"srce ja sum na seminar so koleskite,imas konzerva u frizider,termofor pod kebe i dete na noksir".Seuste mislam deka siromasnite zeni se so totalno poinakov domasen odgoj,od zenite sto se nauceni na kic,perverzija i dvolicnost.probajte i vakva i takva,mnogu me interesira odgovorot.CAO.
SPR
Кон врв
macenceto Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 02.Август.2007
Локација: Macedonia
Поени: 152
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај macenceto Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2007 во 21:44
da nema nisto tuka loso ako sakas nekogo so srce i dusa nema da ti preci nisto
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Goddes of Chaos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Август.2007 во 03:55
A dali mazite gledaat na materijalnata strana?
ili pretezno zenite toa go pravat?
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Август.2007 во 03:59
Podednakvo, barem tuka postoi polova ramnopravnost.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 23>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,234 секунди.