|
Судбина или случајност? |
Внеси реплика | страница <1 910111213 30> |
Автор | ||
MusketaR
Нов член Регистриран: 12.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 29 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sudbina da postoi a slucajnost mislam ne zasto mislam deke se se slucuva poradi nekoja pricina
|
||
...:::My Life My Rules:::..
|
||
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
slucajnost? hmm... za mene ne e nisto slucajno, se sto se desava sve sto dozivuvam ima pricina... i ne verudam deka e slucajnost!
sudbina? koga go procitav zborot "sudbina" odma se setiv na nekoi luge sto velat: "ete sudbina" i se razmisliv vo koi slucajevi toj zbor se koristit... i mozam da recam deka zborot "sudbina" (za mene licno) loso deluva, posto sekogas koga ke se desi nesto lose vika narodor deka bilo sudbina.... odime vo zivotot po "nekoi" pat, vo toa sum sigurna... no ne bi rekla deka e sudbina |
||
CONTESSA
Сениор Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sekoja slucajnost e voedno i pricina poradi koja se slucuva sudbinata...........
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ti dzvrkne pred vreme i unutra
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Судбина или случајност е тоа?Во секој случај неминовно ќе настане последица. Изменето од maria_magdalena - 14.Март.2008 во 10:50 |
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Нема судбина и случајност, туку само причини и последици...
|
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
SUDBINA e zbir na nenamerni slucajnosti i namerni dejstva koi vodat pak
kon novi nenamerni slucajnosti koi pak se ispravat ili ne so namernite
dejstvata i taka vo krug si se brkat i ja formirat SUDNINATA
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
НЕМА СЛУЧАЈНОСТ, СЕКОЈА ПОСЛЕДИЦА Е ПРОИЗВОД НА НЕКОЈА ПРИЧИНА... НЕ МОЖЕ ЦРЕПОТ СЛУЧАЈНО ДА ПАДНЕ ОД ДЕСЕТИ СПРАТ И ДА УСМРТИ НЕКОГО НА УЛИЦА.
|
||
|
||
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Дека некој ни ги скроил животот не верувам, а ништо не е случајно... тоа е мое милење, така јас верувам :)
|
||
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ma jok ocigledno ili namerno ja iskrivuvas istinata ili niso ne ti e jsno e vaka koga padna crepot na glava na prolaznik X turnata od domakjinka Y koja miela prozori-- majstorce toj bil slucaen prolaznik a taa slucajno go turna taa nitu planirala nitu imala namera da go ubie individuata X - toa se vika slucajnost a nikakva nekoja megalomanska pricina nemalo |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
СЛУЧАЈНОСТА Е САМО КРИЕЊЕ НА ГРЕКАША КОЈА СЕ ВИКА ПОСЛЕДИЦА, А ЗА КОЈА ПОСТОИ ПРИЧИНА, ЗНАЧИ ПРИЧИНА ЗА ПАЃАЊЕТО НА ЦРЕПОТ Е НЕВНИМАТЕЛНОСТА НА ДОМАКИНКАТА.
ПС. ПРИЧИНАТА СЕКОГАШ НЕ Е НАМЕРА, ЗАТОА И ПОСТОЈАТ ТИЕ ДВА ВИДА НА РЕЧЕНИЦИ: ПРИЧИНСКИ И НАМЕРНИ (ЦЕЛНИ)ПРАВИ ГРАНИЦА МЕЃУ НИВ, БИДЕЈЌИ ТИ ТОА ГО МОЖЕШ... |
||
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sakam da zamizis i da razmislis zasto voopsto postoi zbor SLUCAJNOST ?????????????????? |
||
|
||
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ЗА ДА СЕ ОМАЛОВАЖИ НЕКОЈ УСПЕХ ИЛИ НЕКОЕ ДОСТИГНУВАЊЕ. ИЗМИСЛЕН Е ВО РАБОТИЛНИЦАТА НА ЗАВИСТА.ЕВЕ ВАКА, ЈАС НЕ СУМ СТРЕЛЕЦ СО НОЖ... ПРИ ПРВИОТ ОБИД ЈАС ЈА ПОГОДУВАМ МЕТАТА. ТИ ВЕЛИШ ДЕКА ТОА СУМ ГО НАПРАВИЛ СЛУЧАЈНО...НО ДАЛИ Е ТАКА, КАДЕ Е МОЈАТА НАМЕРА ДА ЈА ПОГОДАМ МЕТАТА. ШТО Е СЕГА ПРИЧИНА - ПРИЧИНА Е ТОКМУ МОЈАТА НАМЕРА, А ПОСЛЕДИЦА Е ПОГОДУВАЊЕТО НА МЕТАТА ЕВЕ ТИ И СИНТАКСИЧКА ИЛУСТРАЦИЈА. бИДЕЈЌИ САКАВ ДА ЈА ПОГОДАМ МЕТАТА, ГО ФРЛИВ НОЖОТ КОН НЕА _ ПРИЧИНА ГО ФРЛИВ НОЖОТ КОН МЕТАТА, ЗА ДА ЈА ПОГОДАМ - ЦЕЛ ( НАМЕРА) ГО ФРЛИВ НОЖОТ КОН МЕТАТА, ТАКА ШТО ЈА ПОГОДИВ - ПОСЛЕДИЦА. РЕКОВ ДЕКА ТИ ТОА ГО УМЕЕШ, НЕ МЕ РАЗОЧАРУВАЈ... |
||
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sqmo shto , najvaznoto go ispushti,.....
bidejki si ( voobichaeno), losh strelec,.....sluchajno! ,...ja pogodi metata!,............site drugi nameri i posledici od namerata ,...ne se bitni tuka. |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Внеси реплика | страница <1 910111213 30> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |