|
БЕНЗИНЕЦ vs ДИЗЕЛАШ |
Внеси реплика | страница <1 9101112> |
Автор | |
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
бензинецот многу е скап, ама јас си стојам на зборот реков дизел и тоа ќе бидеинаку ако сака некој трка да позајмам кола од другарите и тогаш
|
|
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ajde be... eden na eden
zemaj sto ke zemas i trgaj Prilep...
jas napajgam so lepoticata moja
|
|
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ќе му го побарам хондата на NRGMKD ако ми ја даде...ти брату кај живејш во прилеп можи да те знам |
|
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да бе , во Прилеп ама ако сум прилепчанец - добар чоек сум
ти не си од ОХ.?
|
|
vlad0
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не сум друже ама не кажви нека остани меѓу нас.. од страна на тато сум од струга од мама од прилеп, а живеам лакочереј...иначе кај живејш ако можи да ми кажиш зошо можно е да се имаме видено ама ко не се знајме шо ќе праиш.. иначе за тркање ќе му ја побарам хондата ако ми ја даде |
|
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не ги споредувај аудито и хондата... едноставно аут оф лиг е аудито..
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
без навреда фолксваген...
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne be, zs navreda. Moeto e od 1974ta , a hondata e 1991va
Cekav vlado da napajga so 128ica, tristac, kadett...ama ovaj mava na zestoko
edit: patem, moeto dizelce navrsi 280 000 km pred nedela-dena bez nikakvi poseriozni problemi do sega
Изменето од volkswagen - 10.Декември.2009 во 12:27 |
|
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e ova ima 220 000 km... i seuste e raketka... sakav i VTEC da ja praam, ama se otkazav... mi se vide premnogu vlog, pa zatoa resiv da ja prodadam....
|
|
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Benzinec, i taka malce mi trosi
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
vlad0
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе знаеш какви сме денес младиве се само на жестоко мавамеако сакаш и со кадет ама тјуниран??? |
|
|
|
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bujrum be.... zemaj kadett i idi
|
|
vlad0
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ќе почекаш да положам за 1 година и неколку месеци и + да научам да возам убо па ќе дојдам.. П.С се надевам дека ќе се дружиме до 2011 година?? |
|
|
|
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
brat... imam i jas tolku do polaganje, taka da 2011ta mozime da se trkame
|
|
Внеси реплика | страница <1 9101112> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |