|
Помош !! Софтверски Проблеми! |
Внеси реплика | страница <1 910111213 55> |
Автор | |
toni_13
Нов член Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Problemot e sleden.koga go startuvam win
po nekoja neodredena sema mi se gasi monitorot a komp raboti.taka pravi 5,6,...pati i posle raboti kako da nema nikakov problem.drajverite se ok za grafic, monitorot e ok ama pocetokot e otrov.????????????? |
|
macedonian1
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 136 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kaj mene problemot bese vo monitorot,
go otvori covek sto poprava televizori i imase nesto otkaceno pa za 1 min go zalepi i veke 3 godini monitorot si raboti bez problem mozebi toa e problemot , |
|
macedonian1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
inaku vcera si kupiv lap top ,i neznam dali voopsto e problem sto koga raboti na adapterot se e ok
a koga e bez nego se pojavuva na kratko plav ekran i se restartira dali e toa poradi toa sto se uste e nov i baterijata ne e polna ili e toa nekoj problem aj pisete pls |
|
LEGOLASS
Нов член Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 0 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Imam spusteno filmovi od internet sto nemaat prevod i imam spusteno prevodi za niv no ne mozam da gi vmetnam vo filmot. dali znaete nekoja programa sto moze da gi vmetne prevodite vo filmot.. mi treba itno.
|
|
ultra
Сениор Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога ти се јавува плав екран и што ти пишува на плавиот екран?
Ако мислиш дека е до батеријата, тогаш наполни ја и пробај пак. Објасни поубаво и подетално... Инаку, баш дека е нов не би требало плав екран да се јавува |
|
macedonian1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa toa e del od sekunda sto nemozam da procitam samo se zabelezuva deka se izpisani nekoi bukvi po cel ekran
|
|
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не е нормално тоа што ти го прави, особено не тоа што се рестартира. Ако имаш гаранција, не се срами, однеси го таму каде што си го купил, нека ти го решат тие проблемот.
|
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
stole
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 89 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имам инсталирано Македонска поддршка на Windows XP.
Дали постои нова верзија, за да ја освежам старата? ПОЗДРАВ! |
|
stole
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 89 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас барам помош. Симнав програм од интернет (900 MB). Со USB го префрлив на мојот компјутер и тука се јави проблемот. Иконата е VINRAR, но екстензијата е "iso", па не можам да го отворам. Ми бара (iso-13346 "UFD" file system). Дали тоа е некој програм за распакување на датотеки, или... ПОМАГАЈТЕ !!! |
|
kum
Сениор Регистриран: 06.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3279 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imas winzip ili winrar?
|
|
JOIN THE FAMILY
|
|
stole
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто компјутерот блокира ако температурата на процесорот е пониска од +15 степени?
Почнува со старт и запира. Рестарт копчето не реагира, па морам принудно да го исклучам. Ако температурата на процесорот е над +18 степени немам никакви проблеми. Вака работи неколку години. |
|
Дали човекот е создаден од Господ, или Господ е измислен од човекот??
Можеби и двајцата ги создал ѓаволот! |
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па коа симињаш од нет мора да е у рар (ако се работи за повеќе фајлови) иначе усб то да не не е асално инсталирано ?? зашто може и то ада прави фрки понекад...
|
|
stole
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не го отвораше WinRAR,ниту USB-то ми правеше проблем.Работата ја заврши Alkohol 120%, благодарение на совет добиен преку IDIVIDI.
Сепак благодарам за советите. |
|
Дали човекот е создаден од Господ, или Господ е измислен од човекот??
Можеби и двајцата ги создал ѓаволот! |
|
Паланчански
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Локација: Dubrovnik Статус: Офлајн Поени: 1655 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Можеби некој кондензатор во напојувањето е ослабнат, па нема доволно филтрирање на излезниот напон. Пробај со напојување од друг компјутер, па ако е во ред, старото може да се поправи.
|
|
Не знаев што е среќа, додека не се оженив. Но сега веќе е доцна.
|
|
Внеси реплика | страница <1 910111213 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |