|
Прашај ме прашам те? |
Внеси реплика | страница <1 910111213 34> |
Автор | |
pHp
Сениор Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ќе идеш ли вечер кај шо ти кажав ?
|
|
Ние не сме човечки битија со духовно искуство, туку духовни битија со човечко искуство
|
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Veruvam da
Tvoeto moto? |
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
pHp
Сениор Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога е крај и нема каде, мора да има излез.
Твоето омилено животно? |
|
Ние не сме човечки битија со духовно искуство, туку духовни битија со човечко искуство
|
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Srna
Dali imas visoko nivo na tolerancija? |
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Додека некој намерно не ми ја тестира да Изминатава година по арно или по нешто друго ќе ја меморираш? |
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ovaa godina se po arno
dali imash domashno mileniche/kuche mache ., akvarium.,/ |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имам едно ѕверче кое како мое си го сакам....ама на другар ми е Во стан не би си ставал таква одговорност Кој е контролорот на случајностите? |
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sluchajnata nepredvidliva sluchajnost
turbo benzinec ili spor dizelash |
|
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
Ја сум си дечко фин и возам на плин Празнициве ти отвараат желба за патување или домашна атмосфера? |
|
pajser
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
uuhhhhhhh orka ., se si e so godinite ., sega doma
plivanje ili skijanje |
|
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Периодов планина секако,а оти немам скијано може 20 години без добра инструкторка ништо од тоа Колку добро знаеш да ги убедиш децата во приказната за Дедо Мраз? |
|
pajser
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
poprilichno uspeshno., umeam so deca
akcija ili mjuzikl |
|
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ретко овие два жанра.Но поголем впечаток а и ми останале во сеќавање некулкуте мјузикли. Омилен дел од денот за прошетка/ |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
немам
колку кабловски канали фаќаш ?
|
|
Внеси реплика | страница <1 910111213 34> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |