![]() |
|
Дајте една лоша вест |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 17> |
Автор | |
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
One small step for man, One giant leap for mankind.
R.I.P. Neil Armstrong ![]() |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
![]() |
|
Aureus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2012 Статус: Офлајн Поени: 108 |
Ми умре кучето што го чувам од кога знам дека постојам. И сега како?
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
![]() |
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Човекот кој низ филмовите покажа дека и позади мускулите срцето е нежно...Почивај во мир
![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Се разведе пратеничката Наташа Савова....
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
smrk smrk...pisi de deka bila desna raka na BC zagor ![]() ![]() ![]() |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
аха!..за тебе еден |
|
|
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
pu pu pu skraja da e...nejkam politicki backi..ke me prefatat so glupavosta :):)
od tebe moze... ![]() |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
...е нема бацка!срамота било...!во години сме биле!..деца само правеле така... како за нас..има само |
|
|
|
![]() |
|
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Вчера умре Туста, пејачот на КУД ИДИЈОТИ ПОЧИВАЈ ВО МИР, ЛЕГЕНДО :::::::::
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Почина Силвија Кристл - филмската ЕмануелаХоландската актерка Силвија Кристл, најпозната по својата улога во еротскиот филм Емануела, почина во сон во 60-тата година од животот. Актерката која во текот на својата кариера се појави во повеќе од 50 филмови, долго време се бореше со ракот, а во текот на јули беше хоспитализирана откако доби мозочен удар. Во септември 2006 година, Силвија издаде автобиографија под наслов Nude во која пишуваше за својата кариера, како и битката со дрогата и алкохолот. Иако имаше богата филмска кариера, Кристл сепак ќе остане најзапаметена како Емануела. |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Двојно убиство и самоубиство во Кисела ВодаДвојно убиство и самоубиство се случи вечерва во скопската населба Кисела Вода. Според првичните информации на полицијата, маж околу 19 часот ја убил својата вереница во стан на улица „Ѓорѓи Димитров". Во неговиот автомобил којшто бил паркиран пред зградата пак било пронајдено мртво тело на уште една жена. Телото на мажот, за кој се претпоставува дека ги убил двете жени, а потоа се самоубил, било пронајдено околу 23 часот во кругот на основното училиште „Круме Кепески". Покрај неговото тело е пронајден пиштол, со којшто се претпоставува дека ги извршил двете убиства и се самоубил. Засега не се познати мотивите за трагедијата. Изменето од Valerija - 31.Декември.2012 во 16:43 |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Ми го убија Мематии
![]() |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |