|
FeaR |
Внеси реплика | страница <1 910111213> |
Автор | |
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Postepeno me odsakuvase
i krajot ti go posakuvase znam edvaj izdrzuvase i dolgo vreme se zrtvuvase se pravese na mene pazese na svoite planovi gazese no ne te opravduvam sto me lazese i dolgo vreme sto lazna ljubov mi davase i so nezni zborovi sto vo srceto ti me mavase |
|
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
|
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zaboravi
na site ubavi zborovi od mene kazani zaboravi deka nekogas te sakav ludo zaboravi i iscezni samo ednas se slucuva cudo zaboravi |
|
|
|
FeaR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nekade dlaboko vo sebe
te cuvstvuvam tebe go slusam tvojot glas kako sega baras spas otkako ne vi uspea na vas no dobro znaes deka poveke ne nema nas neznaes kolku mnogu vreme mi trebase na mene za da te izvadam od mislite tebe kolku mnogu vreme se unistuvav dodeka mislev na tebe i lazno se nadevav vo sebe sedeejki vo parkot na klupata vtora deka od nekade ke se pojavis i povtorno ke si moja znam eve si sega pred mene no vo pogresno vreme |
|
|
|
FeaR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eve go 150 post vo temava
eve sea ke go ispolnam ona sto go rekov a toa bese deka ke pisam nesto sto na mene mi e posebno drago nesto vo koe se pronaogam Eden den mozebi i ti ke bides kako jas da imas i ljubis no poleka da gubis i nemozes da vratis i patis od nova ljubov se plasis se nadevam deka nekogas ke sfatis |
|
|
|
FeaR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Svoeto patisestvie na zemjata
ti prerano go zavrsi sega najdi mir vo vecnosta najdi sreka vo beskonecnosta angelite neka te zastitat praviot pat neka ti go pokazat pocivaj vo mir i neka ti e vecno imeto |
|
|
|
FeaR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za ubavite momenti
za se sto bilo nekad probuvam da se setam i gledam samo bleda senka kako niz prozorec kako magla vo zima vo moite sekavanja takov odraz imas a koga ke projdam so raka preku prozorot gledam jasno no ne go gledam odgovorot Se custvuvam kriv sto nasata ljubov ja snema i se skrsi na parcinja iluzijata cela gledam ne e crno sepak nazad nema neznam dali ke sfatis cel den dremam na razlicni strani kaj sme sega neznam dali patis ili so drug si srekna priznavam mi falis od site sega begam A alkoholot e dupka bez dno pijan den i nok talkam baram odgovor koga te nema tebe kako da nema nikoj zasto ti si mi se vo ovoj moj zivot bez tebe nema boja se e sivo sega mi e krivo no sto e tuka e ke projde sto i da bilo plamenot na ljubovta sega e ladna osamenost sega duri i senkite se poglednuvaat zasrameno |
|
|
|
FeaR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nemozam bez nea
uste pomalku ona bez mene idninata e osmislena samo da se ostvari ke ni treba nekoe vreme ubavo e ova samo ke mi fali ona spienje do kasno ali ke se naviknam toa mi e jasno |
|
|
|
FeaR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo ovaa ladna nok
ko dete se plasam na kogo li da kazam za nemirot sto go osekam kon nea nekoi cudni misli vo glava mi se vrtat se plasam za sreknite denovi vo loso da ne se svrtat |
|
|
|
FeaR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kopnezot po nea
e seuste ist i me ubiva toa sto bez nea da prodolzam mora iako ne e ko porano iako veke se kon nea e izbledeno sepak na momenti se e kako porano dopirot i usnite nasmevkata i baknezite dobrite i losite naviki uzasno mi falat sakam nejzinte race da me galat sakam da ja vidam i povtorno vo nejzinite pregratki da bidam |
|
|
|
FeaR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
So custvata mislite i tebe
se boram vo sebe nesakam seuste da vi priznaam deka te sakam tebe se plasam za sebe dozvoli neka pomine vreme dozvoli da zaboravam na pekolot niz koj pominuvam veke nekoe vreme |
|
|
|
FeaR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pod ova nebo bez ljubov
ke se pretvoris vo seniste bez dom bez son ke bides mrtva bez da doznaes pod ova nebo nie nikogas poveke nema da se sretneme jas sum onoj sto nikogas nema da zaspie na samo cekor odovde cekam bozica da me odvede taa go znae patot do mene a ti si seniste sega si samo seniste Изменето од FeaR - 12.Февруари.2012 во 16:50 |
|
|
|
FeaR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ovoj den za
mnogumina e poseben poln so ljubov i emocii iskazani preku razni poraki i podaroci ovoj den za mnogumina e ubistven vo smisol valentajn gubi se nekoi utehata ja naogaat vo necii pregratki so nasmevka do neboto nadevaajki se deka losite raboti ke gi zakopa vremeto nekoi pak vo vinoto sekavaajki se na na nekoe bolno minato |
|
|
|
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Fearce masala......
|
|
vivi
|
|
FeaR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe kamo ti pu pu pu ke me urocis bre vivi
Nokva slusam nekoi pesni stari koi mi vrakaat spomeni razni dolgo vreme od niv se kriev i vo tugi pregratki so solzi spomenite gi miev no poveke nema kade moram da se soocam so ova odvnatre sto me jade na se da zaboravam sreken da bidam radosti da vidam |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 910111213> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |