|
Идол - музичко шоу |
Внеси реплика | страница <1 910111213 23> |
Автор | |
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ах ...Мики ...ја тресна Калиопи од земја....
и го возбуди ... Игор .......
Јулијана на сите им се допадна ...само мене .... не ...........
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мики заслужи да ја понесе титулата Идол...не утнал ниту еден настап до сега,а вечерва беше врв
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Иван Раденов, Мики,
Јулијана, Елизабета се оние кои би сакала да ги видам во финале |
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ама и некако поубав беше среден без брадиче,пократко фризурче |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
Astrid
Сениор Регистриран: 31.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 532 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нико и Мики ми се ТОП,
Христијан дефинитивно не припаѓа таму и искрено се надевав дека тој ќе излезе вечерва. |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ќе им предложам на оние од А1 да ги репризираат сите епизоди од ова шоу..
по барање на поголем број гледачи....бла..бла.. |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и кој испадна ?
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Schatzii
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Елизабета
а реално требаше оној Карпош да излезе |
|
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да! ...А што ќе пеат следниот понеделник, се знае ли? |
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е требаше тој....карпош да излези (ај да не вреѓам сега) тој е "ѕвезда" сега си мисли кој сум јас никој не е па кога рекоа на крајот Елизабета тој, карпошот го фрли цвеќето нервозно ај следниот пат да се надеваме дека ќе го избркаат а за Билето шо да кажам се е кажано во претходните ми мој постови иако малку беше послабо (од умор како шо рече Игор) ама таа песна тешко некој да се осуди да ја испее т.е се осудија некои како шо рече Џамбазо ама не ја испеале како шо треба инаку за Мики (другарот на Мрзлата) ОДЛИЧНО тоооооооо Цецоооооо овај Мики |
|
|
|
Schatzii
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Карпош катастрофално отпеа и се спаси овој понеделник , но се надевам следниов нема, не заслужува да е дел од Идол...
неговото однесување е друга приказна, едноставно ме вади од такт како се испонаша кога рекоа дека Елизабета излегува, а тој продолжува |
|
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас стварно не знам на што е..... тој карпошот
ама ај не вреди повеќе да му ја креваме цената и да го спомнуваме на 11 април т.е 12 ти ќе фати нека лета флај он д скај конец! |
|
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
elizabeta i viktor
|
|
нефер
Нов член Регистриран: 11.Април.2011 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
незнам каква е шемата со гласањето, т.е. дали се работи за малку гласови па може пријатели на некој да го уфрлат понатаму, но ако има ептен многу гласови тогаш навистина имаме нестручни и неправедни гласачи. Слично беше и на М2 ѕвезда,на ТВ Сител, многу рано испадна една од најдобриоте, Мила Јаневска. Но овака е секаде, постарите знаат, 1967 на Евровизија дојде од УК женската Мега ѕвезда Сенди Шо, победи, но со судни маки, имаше надгласување на стручните жири, а конк*ренцијата и беа анонимуси од франкофонското јазично подрачје. Познатиот пеач Клиф Ричард, Мега поп ѕвезда од калибар на Елвис и Јонес , 2 пати се обиде на Евровизијата, еднаш второ место, другиот пат трето, зад некој аматери !! Значи не само телевотингот, нестручност и субјективност владее и кај стручните жири на меѓународен план. Јас мислам дека субјективни се и Топ листите и водителите што матат и форсираат . |
|
Внеси реплика | страница <1 910111213 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |