![]() |
|
ЕВН-Македонија |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 91011 |
Автор | |
annaja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Април.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 531 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
E ova e se vika uplav,i od sopstvenite senki lugevo ke begaat.Ova li zasluzi narodov? sala na strana luge,ova e za placenje.
|
|
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
![]() ![]() ![]() Не си на компјутер ![]() ![]() ![]() А за крадење...ќути бе, тука и ѕидовите имаат уши ![]() Утре ќе ти тропнат на врата од ЕВН, а јас ќе ти се смеам ![]() |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
konan ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 749 |
![]() |
|
Nekogas gospod ja smiruva burata,a nekogas te smiruva tebe za da ja prziveis istata
|
|
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Конаннннннннннн.....а тебе колку ти стигна сметка бе?
![]() ![]() Цел ден си на тоа компјутерот...ги трошиш бесплатните гига ![]() |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
konan ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 749 |
![]() |
|
Nekogas gospod ja smiruva burata,a nekogas te smiruva tebe za da ja prziveis istata
|
|
![]() |
|
Ахам
![]() Пред да го сменат системот на наплата имавме секој месец сметка од околу 1600-1800 денари. Сега со новитетите што ги воведоа ниедна сметка не е помаку од 2700. И тоа 2700 за месец кога само јас бев сама дома. Колку може еден човек да потроши. ТВ работи само во една соба. Помалку се троши топла вода, помалку се готви. Помалку светилки светат.....Се е помалку, само сметката повеќе ![]() |
|
|
|
![]() |
|
annaja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Април.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 531 |
Дали ЕВН најде начин како да си ја полни касата?Ова е жива пљачка.Пред да ги сменат струјомерите плаќав 1200ден. минатиот месец 1700ден.а сега замислете,денес ми дојде сметката фантастични (за мене)2580ден.ништо посебно не сум правела,вообичаено.А за тоа 33,33% за некоја измислена моќност замислете 514ден.Дали имате вакви проблеми и вие?Па зарем и ова ни требаше во ова тешко време?
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 91011 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |