|
Кои се најдобри девојки во Македонија? |
Внеси реплика | страница <1 910111213 16> |
Автор | ||
talasum
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 32 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
se soglasavam odma so tebe |
||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Znam samo deka imame najubavi devojki na balkanot i malku posiroko!
Onie pogore se site kako isplaknati!! |
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aj,mori mammo,....ne preteruvaj,...
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne,ne preteruvam navistina e taka.Zboruvam generalno..sega sekade ima i gabori
|
||
angelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 21.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 117 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
tocno e toa.
sekade ima.
ama i obrno vazi,
na primer opsto makedoncite kako narod se poubavi od germancite, pa kolku ubavi germanki ima.
vo stip ima ubavi zenski, sega kako sto kazav ima i isklucoci.........
|
||
N4sTY
Нов член Регистриран: 02.Мај.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
eve vaka kako bitolcanec da vi kazam situacia ide grk od grcka na 14 km ni e tuka i ni zema naj ubava riba od gradot ja nose so kolata po nekoja livada ili ako e nekoj plaka hotel i ja redi cela vecer ja kleca ova mu go pusi go ostava da ja ebe i v gas da i go turi vusta a za toa e cen od 150 euro pa nagore zavisi od coekot kolku e zadovolen i kolku se pokazala devojkava rabotna i zelna za sex
a pak naredniot den to e utro devojkava zema tie 150 evra gi sitne odi na soping vamu tamu pa potoa vo nekoe kafule magnet iguci simbol intermezo ili bilo kade pie kafe i kazuva sto potrosila a sto kupila e od tamu mu se na bitolcanki parite i vaka ni se ebaat naj ubajte cupina za pari se prodadoja be ejjjjj
|
||
N4sTY
|
||
Makedonski
Сениор Регистриран: 17.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 113 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
N4sTY lazhes, Grcite se pretezhno pederi. Toj sto go opisuvas izgleda bil nekoj nash od Egejska.
Bitolcanec vikas si bil, a Grkot "ja nose" devojkata? Ti mora da si od tie pobugarernite, tamu kaj niv gi nosat za takvi raboti.
Ubavi se site, no mene najubavi mi se kumanovcanki.
Изменето од Makedonski - 29.Мај.2007 во 03:38 |
||
Makedonija na Makedoncite!
|
||
N4sTY
Нов член Регистриран: 02.Мај.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sedi be sega i bugarin me napraj aaa? axaaxaxa
me nemase dolgo no eve me pak se vrakam za vas ke bidam samo prefinet decko koj znee samo edno
napuci i ebi se so ke ti padne pri raka tajni aferi se najakiot del
zapomni edno ne se ebi nikogas za pari zosto jas davam samo 10den za kondom za bilo koja i da e i od kaj i da e
|
||
N4sTY
|
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Скопјанки , тоа провинцијалките да зеам од Ст само имаат влијние од Бугаркиве и се ко к*рви со сукњички од 18 напладне
|
||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ееееее ти очигледно не си ги видела битолчанките со сукњичињата,тие се најголема конк*ренција на скопјанките - прави мераклики
|
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ма не бре јас не идам по др градови освен Охрид и Ку а знам зашто е постов за Бт ајде нема везе да не кажеш те издавм по форум Иначе ја па мн поштувам конк*ренција нли и оној кој краде или зема се чуствува помоќен затоа нека има конк*ренција |
||
konjot grom
Група Регистриран: 01.Јуни.2007 Локација: Afghanistan Статус: Офлајн Поени: 41 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A g-gjo sho mislenje imash za ohrigjankive da te chujam, vo kontekst na temava/???
|
||
speed
Сениор Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 803 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne znam mene super mi se strumicankite- strumicanki i skopjanki vo srce mi se... Изменето од speed - 05.Јуни.2007 во 11:27 |
||
speed
|
||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mа што се умешувате па вие у туѓ муабет нели пишав е за скришно еее
|
||
Внеси реплика | страница <1 910111213 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |