|
Никола Груевски - ОСТАВКА |
Внеси реплика | страница <1 910111213> |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Видите jac сум бугарин и ич и не ми одговара тоа што се случува во Македониja.Несакам еден ден Бугариja да има граница са шиптарите.
Народот е казал ,кога мечката игра во дворот на соседите ке заигра и во нашиот.Несакам албанците да играт оро у нас.Сакам Македониja да се е таква каква е моментално.И се да се смири на Балканот.пошто никоjнема потреба од кавги.
|
|
Buggyman
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1308 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
“Коjа сопствена бре?Албаниja не ми е родна држава и ке се борим до последно преку неjзината политика за окупациja на Западна Македониja.“ “Мерси“, не ни треба твоја помош и твојата борба, за да од една окупација премине во друга.... |
|
Homo homini lupus est...
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Молим.Како сакате.
Никаде не казав ке ке преминете во туга окупациja.Чао и успев во вашата борба.
|
|
Buggyman
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1308 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако си добронамерен, се е во ред но познавајки дел од историјата, си имате таен сојуз со Албанците за поделба на Македонија со тоа што долевате масло на оган, а од друга страна нудите пожарникари!
|
|
Homo homini lupus est...
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A, ako Dogovorot veke e ptpishan, a toj seushte e premir, a imeto smento i toa ni povekje ni pomalku vo Severna Makedonija? Shto togash? |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
Buggyman
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ништо, ниту лук јал ниту лук мирисал... како и со знамето!
|
|
Homo homini lupus est...
|
|
Македон
Сениор Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Значи ли тоа дека неговото мото е:
,,Баш ме брига што маџарска нема море а има ратна морнарица,.? |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
dejanpp
Сениор Регистриран: 30.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
grujoski ima cel sistem za podrska vo drzavata koj sto funkcionira so delejne na pari na site tie lujdze vo sistemot no toj princip na rabota drzavata ke ja osiromasi pa taka ostanatite lujdze ke prifatat da bidat robovi ili pak ke ja smenat vlasta.a grujoski do posleden moment nema da dade ostavka.
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mileg
Сениор Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Никола Груевски е најдобар премиер од сите досегашни,ако не беше тој немаше да се има таква убава држава,немаше да има факултет во сиѕе градови и многу многу други работи кој во интерес на темата не сакам да ги кажувам.Да живее Никола Груевски уште 100 години да не води бидејки со него се поблиску сме дио Европа и НАТО
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ма голем успев е тоа универзитет во секоj град.За држава голема колку една човешка длан немислиш ли ке е прекалено многу тоа нешто?А зошто не кажеш каков е официалниот jазик во теа универзитети?Мислам ке не е македонски.И невидам со што сте толку поблизо до ЕУ и НАТО.Незнам да има некаков бум во вашата икономика та го сакате уште 100 години.
|
|
Popi
Сениор Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Emil ako imash neshto da napishesh vo vrska so temata napishi, NEMOJ da ni pastirash ovde nekoi tvoi NEGIRANJA na nashiot jazik ili bilo shto drugo. O.K.?
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DA DADE BOG
|
|
Внеси реплика | страница <1 910111213> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |