|
Што ја прави жената посебна... |
Внеси реплика | страница <1 910111213 18> |
Автор | |
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... nacinot na koj me pleni...
... silinata na ljubovta koja ja osekjam... ... veterot koj mi duva vo grb poradi nea... "nisto posebno"... Изменето од Marko Polo 1 - 04.Јануари.2010 во 21:39 |
|
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.... umesnota da najde ljubov ..... moznosta da pruzi ljubov ..... znaenje da ja zadrzi ljubovta ....
Sosema ednostavno
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
интересна анализа од напис во Шпиц. Го извлеков овој дел, кој подеднакво важи и за жените, но и за мажите
ВРЕДНОСТИТЕ ПОМАГААТ. Сите имаме поставено некои лични вредности според кои го кроиме сопствениот живот. На тие вредности треба да го темелите и поставувањето на личните граници. Доколку поради другите правите нешто што е целосно спротивно од вашите морални вредности, тоа значи дека треба да го преиспитате својот однос со тие луѓе. Личните граници може да ги поставите само доколку имате доверба во себе Немојте да си дозволите некој да ве увери дека вашите лични граници се неприфатливи. Преку вербата во себе и своите лични граници на другите им ставаме до знаење како можат и како не можат да се однесуваат кон нас. Со таков став ќе ја зацврстите сопствената слика за себе. Бидете јасни и гласни во изразувањето на личните граници. Тоа ќе ја утврди и вашата намера во врската или во каков било вид партнерски однос да останете „свои“. Личните граници ќе ви помогнат во обликувањето на сопствениот идентитет. |
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Идеална жена е онаа која иако ви е верна
ве окружува со толкаво внимание и пријатност како да сте и љубовник.... |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nacinot na koj balansira so svojot progesteron i mozocnite kelii!
Zarem ima maz koj bi odoleal na takov balans? |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
тоа шо ке знај да прави манџи и ке пери алишта и ке биди нежна спрема мажот можи и малку груба (ама не мислам да го тепа)
|
|
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
otkachenosta!....sekoja si e na specifichen nachin....chuknata.
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
postojat samo 2 osnovni vistini:
1. Zenata e popametna od mazot 2. Zemjata e ramna ploca |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1. Koa ke turi poveke tezina od bilo koe masko vo teretanata a sepak ke ostane zenstvena
2. Koa ke znae da nokautira masko na K1 a sepak nema da skrsi nokt |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas ne se cepkam so tebe....
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sto ja pravi zenata posebna e golema tema za diskusija... ako pocnam sega ke se rasplinam mnogu... taka da .... da soberam malce mozokov od kafana ke pisam.... spremajte maramcinjata...
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vrti suchi sho sakash kazhi.........zhenata e posebna ......vo seks!!!...
mozhe da e najdobra vo se......ako go nema toj segment kako poseben..... seksot!!!..... dzabe sve...... koga togash ke se oseti ili ne oseti ,,taa,, posebnost...... p.s. zakonot vo posebnosta na zhenata e donesen od TOJ ......mazhot |
|
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Полека со вулгарности, не сте на пдф Секс!
|
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
Внеси реплика | страница <1 910111213 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |