![]() |
|
Сон |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 55> |
Автор | ||
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
многу често сонувам дека паѓам...меџутим ...шо без глави??????!!!!! неееее...за среќа...
![]() |
||
Точачиња.
|
||
![]() |
||
Cvekence ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
respect my authoritaaa
|
||
![]() |
||
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
|
најјак сон мие еден со диносауруси...ме бркале низ охридов , али сон како сон...сум избегала од сите...
|
||
Точачиња.
|
||
![]() |
||
Corporal^^ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 833 |
|
SO STORE TI SA, HOROR... SA TI VELAM OTI JAS TAKA IMAM SONVANO EBAGO, HOROR RECE.... HAHAHHAHAHAHA |
||
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
||
![]() |
||
Lion ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1437 |
|
Kako odam na rabota i koga ke se razbudam go gledam saatot i stvarno treba da odam na rabota |
||
don't smoke and fly, take a bike and ride
|
||
![]() |
||
dambi5 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Февруари.2006 Статус: Офлајн Поени: 84 |
|
Sonvime mnogu cesto i sonovite najcesto se povrzani so ona sto ni se slucuva ili so ona sto potsvesta se preokupira,ama ima i sonovi tesko da se objasnat,a takvi imam sonveno eden kup.Interesno e so ako znaes da gi desifriras dobro stvarno kazuvaat neso.
|
||
смеењето го продолжува животот
|
||
![]() |
||
MisIcA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 519 |
|
Sonista lazni sonista
U nif nema nisto vistina |
||
[IMG]http://img228.imageshack.us/img228/6007/donfior24yg.gif" />
Nema sustestvo bez ljubov,nitu vistinska ljubov bez ljubomora, nitu ljubomora bez neverstvo, nitu neverstvo bez pricina |
||
![]() |
||
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
|
deza vu ili son brej nemozan da gi povrzam, bilo li ili ne, zivi bili pa videli
![]() |
||
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
||
![]() |
||
|
последно време само кошмари ме прогонвет...
|
||
Точачиња.
|
||
![]() |
||
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
|
a zasto i ti ne gi brkas malce niv da vidat kako e koga se bega
![]() |
||
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
||
![]() |
||
Ghost ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
|
аууууууу а ти ма да не не ме прогонуваш а??? |
||
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
![]() |
||
![]() |
||
|
|
||
Точачиња.
|
||
![]() |
||
Ghost ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
|
шо да ме сонвет другите бре кога ти си ме стаила таму у тоа твојте соноишча, и никако да ме даеш некој друг даме сонвет
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
![]() |
||
![]() |
||
|
|
||
Точачиња.
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |