IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мистерии и астрологија
  Активни теми Активни теми RSS - Духови
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Духови

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 42>
Автор
Порака
WORHOL Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Април.2005
Статус: Офлајн
Поени: 324
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај WORHOL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Мај.2008 во 15:24
НЕМОЖИ...НЕИГРАМ .....среќа
НЕМОЖИ НЕКОЈ ДА МЕ УБЕДИ ДЕКА БАБА МИ СТАНАЛА ОД ГРОБ И МИ СЕ ШЕТА НИЗ КУЌА....ИЛИ....ТОШЕ...НЕКА МУ Е ЛЕСНА ЗЕМЈА....НА СЛИКА СЕ ПОЈАВИЛ...НА ЈАЈЦЕ...ИЛИ НЕЗНАМ ШО...ГЛУПОСТИ...ГИ ХРАНАТ КОКОШКИТЕ СО РАДИОАКТИВНА СТОЧНА ХРАНА ОД УКРАИНА И ТОШЕ НА ЈАЈЦЕ...АБЕ АЈДЕ...
Кон врв
nena34 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Март.2008
Локација: Macedonia
Поени: 1435
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nena34 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Мај.2008 во 15:32
Jas nema da se obiduvam da te razubedam , tvoe pravo , tvoe razmusluvanje.Samo nemozes ni ti da kazes deka se gluposti koga nemas nisto slicno doziveano . A najinteresno sto vo mojov slucaj jas ne bev sama doma bevme so maz mi i sin mi i sluckata nebese nekolku min. ili sek. tuku si traese nekolku casovi so pauzi .Taka da ako sme ludi togas cela familija sme ludi.
Bidi izvor sto pretekuva a ne bunar so zastoena voda,davaj i primaj ljubov bez granici
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај WORHOL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Мај.2008 во 15:38
ОХ,ОХ,ОХ,..КАЈ НЕ ОДВЕДЕ МУАБЕТОВ...
ИЗВИНЕТЕ СИТЕ ШО ВЕ НАВРЕДИВ ИЛИ ШТО СЕ ОСЕЌАТЕ НАВРЕДЕНО...
НЕМОЖАМ НЕКОГО ДА НАТЕРАМ ДА ВЕРУВА ИЛИ НЕВЕРУВА ВО НЕШТО...ГО КАЖАВ МОЕТО МИСЛЕЊЕ ДЕКА ЗА СЕ ИМА ОБЈАСНУВАЊЕ ЛОГИЧКО,ФИЗИЧКО,РЕАЛНО....И НЕ РЕКОВ ДЕКА НЕКОЈ Е ЛУД АКО ВЕРУВА ВО НЕШТО ВО ШТО ЈАС НЕМОЖАМ ДА ПОВЕРУВАМ...ПРОСТЕТЕ УШТЕ ЕДНАШ
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nena34 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Мај.2008 во 15:50
Apsolutno ne se osetiv navredeno i nema potreba da se izvinuvas toa e tvoe mislenje a ova bese moe dozivuvanje , zatoa tuka nema diskusija sekoj ke si veruva vo sto si saka.
Bidi izvor sto pretekuva a ne bunar so zastoena voda,davaj i primaj ljubov bez granici
Кон врв
Valerija Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 105588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Мај.2008 во 15:56
Nena,ti barem imas svedoci...
A jas??
Zatoa mene nikoj ne mi veruva
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nena34 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Мај.2008 во 15:57
Originally posted by Valerija Valerija напиша:

Nena,ti barem imas svedoci...
A jas??

Zatoa mene nikoj ne mi veruva

Mila jas ti veruvam .
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Мај.2008 во 15:58
Ne na sekogo moze da mu se sluci nesto slicno...
Thnx za podrskata
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај WORHOL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Мај.2008 во 15:58
ЈАС ТИ ВЕРУВАМ ДЕК НЕШТО ТИ СЕ СЛУЧИЛОнамигнување..АМА МОРА ДА ИМА ОБЈАСНУВАЊЕ..НЕМОЈ ДУХОВИ И СЛИЧНО
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nena34 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Мај.2008 во 15:59
Abe , aj dosta te svativme sto sakas da ni kazes i dosta mislisi sto sakas i baraj objasnuvanje i ponatamu.
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Мај.2008 во 15:59
Worhol...
Tocno pred polnokj,lift me nosi na sprat
kade ne sum pritisnala kopce
stiskam treti me nosi na 12-potkrovje...
i tamu gledam nesto..sto nemozam da go  objasnam...

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Мај.2008 во 16:00
Eve,jas malku nafrlano...
Okolu mojata sluchka...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај WORHOL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Мај.2008 во 16:01
СИ БИЛА УМОРНА И НЕШТО ТИ СЕ ПРИЧИНИЛО...ИЛИ МОЖЕБИ СИ БИЛА ИСПЛАШЕНА....НЕЗНАМ...
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Мај.2008 во 16:01
Pomina mnogu vreme...
Otkako sum ja raskazuvala sluchkava...
eve sega pak...
samo od sebe se nametne da bide iskazano...
U kontekst na temata
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Мај.2008 во 16:02
E,toa go slusav od site...
Ama,za zal,ne bese taka...
Zdrav razum...niti pod dejstvo na sedativ ili akohol..
nemora da mi veruvas
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 42>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,265 секунди.