|
Изборни резултати, коментари... |
Внеси реплика | страница <1 910111213 24> |
Автор | ||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Гласовите на Селмани можат да се сметат како неопределени, бидејќи се одкачи закачи...Селмани сеуште нема цврсто гласачко тело... Според тоа мислам дека гласовите ма Бошковски ќе одлучуваат... |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
За Селмани според аналитичарите гласале неопределените и луѓето ослободени од предрасуди. Се смета дека некаде 50 000 гласачи се од неалбанско потекло и од етнички неалбански средини.
|
||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Затоа и викам откачи закачи... Ќе му треба многу време да изгради силна гласачка структура , а јас му посакувам многу среќа на тој пат... Бидејки мислам дека човекот е вистинско освежуање на политичката сцена... А се надевам дека и Руфи Османи наскоро ќе формира партија... |
||
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da da da ... tuto albanesi tuto komandanti ... edna kuka dve-tri partii ...
|
||
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Странските фактори објавија дека во македонските избори сепак има мал напредок. Нема веќе мртви но се пушело во холовите пред влезот на избирачко место. Така да нема препорака за датум на преговорите, ГО ПОПУШИВМЕ! |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А плус и многу вода сме пиеле... А и забите на членовите на изборните комисии не биле по европски терк...Освен тоа дозволивме да пага снег... Дефинитивно не ги исполнуваме европските стандарди... |
||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sega toa vie ne pripremate deka i pokraj uspesniot izboren den ne vazi vizna liberalizacija
zasto veke nisto ne me iznanaduva? kako depilacija, premnogu iznenaduvanja pa posle otrpnuvas na niv |
||
pcelka
Сениор Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Повеќе од албанските гласови, особено оние од Селмани,
во вториот круг ќе одат за Иванов...
Селмани е добар и голем соработник на Груевски, ДУИ мора
да го подржат Иванов, и така......
|
||
секој нов ден, носи нова надеж...
|
||
MKD Fighter
Група Регистриран: 24.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 55 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Gospoda, mora da priznaeme deka vo Makedonija nema nikaakva potreba od kampanji i politicki marketinzi. Ova go pisuvam bidejki vo Makedonija narodot nauci da glasa.
1. SDSM i cela opozicija - od edna strana uzasno neorganizirani a dobija otprilika 60-70 iljadi glasa poveke od pred devet meseci, a od druga strana so nisto ne pridonesoa kako opozicija za da se sluci takov rast na nivniot rejting. Go cekale Branko da se vrati pa sto bide neka bide, Sramota ,ama Zaev da dobiese uste 30-40 iljadi glasa poveke Branko ke bese samo poranesen Pretsedatel. 2. Vmro Dpmne - strasno nametliva kampanja i pretsedatelski kandidat(im go dounisti rejtingot bidejki e anti harizmaticen i ne e vistinski pretstavnik na Vmrovskata ideja i ideologija vprocem kako i mnogumina od aktuelnata vrhuska vo taa partija), plus makedonskata ekonomija ja dovedoa vo kolaps(ako dobro se sekavate site nie glasavame za taa ekonomska prerodba), gubat kontrola nad koalicionite partneri albanci itn....Im padna rejtingot i glasovite voopsto za celi 140 000 glasa i ako mene nekoj me prasa treba poleka za otprilika maksimum godina dena da se pakuvaat. 3. Ljube Boskoski - covekot vakov takov, inaku vistinskipretstavnik za makedonskata kauza se nametna kako seriozen igrac na makedonskata politicka scena i sega dvete najgolemi MKD partii pocna kako kisa oko Kraguevca da mu se doblizuvaat, jas iskreno mislam deka glasovite ke mu se disperziraat kon levata opcija posto on i negovite poddrzuvaci nemozat da smislat SDjanicarskaMM da ja vodi nivnata maticna partija za koja jadele komunjarski pendreci. Plus Ljube e dovolno pameten i ke igra po americki i voopsto evropski noti. 4. Imer Selmani - da e ziva i zdrava multietnicnosta va MKD, no covekov e proamericki orientiran i toj sam nema da odluci na kogo ke mu gi dade glasovite, a spored mene ZAPAD go "mele" Gruevski. Mala simulacija, Juni 2008 1.Vmro Dpmne plus koalicija 485 000 2.Sdsm plus koalicija 232 000 Mart 2009 1.Vmro Dpmne plus koalicija 341 000 glasa 2.Sdsm plus koalicija 289 000 glasa 3.Vmro NP 42 500 glasa Vo 2009 se broeni glasovite na sovetnickite listi. Dragi prijateli, MAKEDONIJA e REALNA ZEMJA SO REALEN NAROD |
||
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i sprema tvoite matematiki koj ke pobedi? do sega ima logika vo ova
|
||
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
||
MKD Fighter
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne bi sakal matematcki prognozi da davam, najrealno e spored mene da pobedi ama mnogu tesno(dokolku oma ista izlezenost) Ivanov, no ako ima samo 5 posto poveke izlezenost sto e ramno na plus 90 iljadi glasaci togas se e mozno.
|
||
MKD Fighter
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nelson, zaboraviv nesto da napomenam. Spored site informacii so koi raspolagam Frcko, Selmani, Ljube, Budjaku, Hodja, Ruzin se na nekoj naci direktni pretstavnici na USA i EU.
|
||
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa?
|
||
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
||
MKD Fighter
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Внеси реплика | страница <1 910111213 24> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |