|
Чизми |
Внеси реплика | страница <1 910111213 162> |
Автор | |||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Добро бе, зошто сите убави чизми се со штикла?????
|
|||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|||
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
за жал точно... очигледно некој не размислува дека чизми не се носат само за испаѓање по кафичи,... односно сакам да си имам неутрални чизмички, кои ќе можам и нашколо и за испаѓање да ги носам по вчерашната безуспешна потрага по такви чизми како што си имам замислено, се откажав... или гумата на дното е како ,,санка,, или е тенка како лист... или се со патент,... сто маани им најдов |
|||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|||
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
не си единствената... јас претпочитам рамни чизми, затоа што ми се здосадија овие со штикла веќе... ама никаде не можам да најдам какви што сакам или јас сум комплицирана? |
|||
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|||
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
I jas se priklucuvam kon "protestot"! Stvarno, se' sto e stosno i interesno, e na ogromni stiklista koi jas ne mozam da gi nosam vo normalno vreme, pa kamoli na dozd i sneg vo zima. I uste nesto! Aman be so kineska roba, ne moze covek da si kupi saglam obuvki i garderoba. Se' shkartoina! Lani plativ 7000 denari za cizmi-demek od Chevingon, kvalitetni, i deneska na dozdov utop se napraviv! |
|||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|||
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
да не се цитираме, да се надоврзам...
да не правиме муабет за чизмите од антилопа... боже... мислев дека секој момент ќе ми се распаднат кога врнеше пред некој ден... ништо квалитетно и убаво не може да се најде... искрено, размислувам да си купам некои ,,бабински,, од пеко.... барем нема да ми студи |
|||
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Јас најдов едни рамни чизмички, од Биана, наши се значи, околу 3300 ден. се... вредат толку, ама не жалам пари за чизми ако знам дека ќе ми се погодат
а тие од антилопа повеќе ми се онака за покжаување, ич не се практични... |
|||
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
aneta_ane
Нов член Регистриран: 05.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
aneta_ane
Нов член Регистриран: 05.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
zelenite poveke mi se dopagaa
|
|||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|||
Внеси реплика | страница <1 910111213 162> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |