|
Заборавен од Господ |
Внеси реплика | страница <1 910111213 25> |
Автор | |||
Majkl
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Неможам да се сложам со последната твоја реченица “predmet e so pravi gostod
za da ostane on ziv vo srcata na lugjeto i go gubi tamu mestoto so povekje i povekje“. Мислам, а и статистиките тоа го покажуваат дека не само што не го губи местото, туку напротив, се поголем е бројот на луге кои разочарани од светот, кризите, моралната пропаст се повеќе бараат утеха и спас. Расте бројот на луѓето во сите земји кои Го бараат спасот во Господ, токму затоа што во светот не нашле исполнување, и кои увиделе дека без верба животот им е празен. |
|||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не, не, еве се развива...филмот за нашиот островјанец. |
|||
|
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
gresis brojot na vernicite opagja sekoja godina se povekje i povekje zemete primer od polska od 99% vo 1985 denes se 76% Изменето од anakin - 20.Октомври.2008 во 19:25 |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Гледај глобално.
|
|||
|
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
poglobalno zdravje kako mi se gleda , kje ostanat samo muslimani, kaj niv nema padovi Изменето од anakin - 20.Октомври.2008 во 19:41 |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
Опитен
Сениор Регистриран: 20.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 699 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Аршинот има две страни |
|||
Господи Исусе Христе помилуј не
|
|||
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
NIKOJ NE E ZABORAVEN OD GOSPOD.NIKOJ , PA NI TVOJOT OSTROVJANEC GOSPOD NA SITE IMA DAVA I HRANA I VODA I ZIVOT I SE . PA I NA TEBE ANAKIN, BIDI MI POZDRAVEN |
|||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ne mi dava
treba krv da propisam za seto ova |
|||
|
|||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ovde ke se slozam samo so toa deka vernickata , vo slucaj da go izgubi deteto zasekos , ke si veruva deka e toa nekade gore, deka ima dobro mesto do Gospod i deka taa eden den ke si bide pak so nego ... stravot i grizata za decata ( pa i ne samo za decata) da ne im se sluci nesto , koga se bolni se sosema normalni bez razlika dali e nekoj vernik. Ne mozam da zamislam deka majka , pa neka e i najgolema vernicka, ako vidi deka dvegodisno dete izleglo samo na ulica ke ostane mirna i nema da potrca koga znae deka toa dete seuste ne znae da se pazi od brzi avtomobili |
|||
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Vo pravo si BUTEL2 za ova sto go napisa, i se slozuvam so tebe deka sekoja majka ke se sekira za deteto,osven ako ne e nenormalna (Bog da cuva ima sekakvi luge) Nekoi majki si gi frlaat decata vo kontejneri ili gi zakopuvaat,ama toa vistinska vernicka nikogas nema da go napravi |
|||
stevompc
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 275 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
nema da ostane mirna, sekako. ne go zboruvav toa.
no zboruvav za bozjoto spokojstvo koe vernikot go ima vo Boga. Nema sila koja moze da go zastrasi, bidejki znae deka i toj e minliv, i decata mu se minlivi, i se sto e von Boga e osudeno na propast. a od druga strana pak se vo Boga e vecno. zatoa nitu bolestite ke go pokolebaat, nitu bezraboticata, nitu demonite, nitu progonstvata, nitu smrtta. se nadevam deka ke se slozis, deka ova e nesto prekrasno covek da go poseduva. |
|||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
mrazam pausalni izjavi |
|||
|
|||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
eeeeeeeeeeej temata e zaboraven od GOPSOD
ima 3 milijardi lugje so neveruvat vo nego dali TIE SE ZABOARAVENI OD GOSPODA znam deka tie go zaboravile nego no koja e pricinata so dozvolil da bide zaboraven |
|||
|
|||
Внеси реплика | страница <1 910111213 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |