![]() |
|
Македонија го призна Косово |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 46> |
Автор | |||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
vo narednive 50 godini ... kolku utesno zvuci ..........osobeno delot kade opisuvas deka vo narednive 35 godini ostanuva vo ovie granici ... a za posle , e posle , posle
![]() |
|||
![]() |
|||
Равногорац_2 ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 21.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 24 |
||
Јас што имам направено за Македонија тоа за тебе ќе остане научна фантастика, дури во одредени случаеви сум идел и против себе, но сега не, никогаш повеќе. |
|||
![]() |
|||
Zajcef ![]() Сениор ![]() ![]() TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
||
Што би превзел-што може да се преземе во оваа ситуација? |
|||
Кога неправдата станува закон,отпорот станува должност....
|
|||
![]() |
|||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
||
slusaj Djaki ..... da sum na vase mesto , ne bi imal sab'r 35 godini ... osobeno ne sega i ne so vakvi koaliciski partneri
![]() |
|||
![]() |
|||
mileg ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
||
Во оваа сакам да кажам дека во еден весник прочитав дека во 2013 год македонија ке се обедини а косово ке се распадне.
|
|||
![]() |
|||
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
||
Се качи на месечината со вентилаторот.......веројатно. |
|||
![]() |
|||
||
prestani da citas naucna fantastika
|
|||
![]() |
|||
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
||
Јас напишав, ама модераторката ми го избриша зборот, а и пак да напишам, пак ќе го избрише. |
|||
![]() |
|||
||
jas licno te molam da napises povtorno |
|||
![]() |
|||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
||
Која ситуација...што ви е на вас?
Зошто волкава патетика? Вака да дискутиравте на темата за Името среќни ке бевме...но тоа е наш македонски проблем, проблем со Име и идентитетот кој сакаат да го избришат...но, ние имаме други, поважни приоритети...чувај Боже... Повеќето од вас кукаат а не кажуваат ЗОШТО!? Изменето од moira - 10.Октомври.2008 во 12:17 |
|||
![]() |
|||
||
ZATOA STO SAMO E DADOVME VIZATA ZA DOOFORMUVANJE NA GOLEMA ALBANIJA
|
|||
![]() |
|||
Равногорац_2 ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 21.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 24 |
||
еве само еден пример за мојата довчерашна лојалност кон Македонија, до 91 8 години по ред сум летувал во Грчка, од тогаш до ден денешен не сум ни помислил да се понижувам, кога би биле сите како мене се би било поинаку, но можеби и тоа не го правев од патриотски побуди, едноставно неможам да дозволам некој да ме понижува, а вчерашната постапка на Македонија ( само еден глас против ) мене ми го скрши духот кој го градев 18 години - Србин лојален на Македонија и Македонците. Епа доста ми е веќе.
|
|||
![]() |
|||
||
Разбери ја реалноста дека поголемиот процент Македонци Србија ја гледаат како своја држава. |
|||
![]() |
|||
||
mene uste potesko mi e ..... MAKEDONEC RAZOCARAN VO MAKEDONCITE
![]() |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 46> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |