|
Дневник со Латас |
Внеси реплика | страница <1 910111213 14> |
Автор | |||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Kako prvo ne rekov deka Sitel e naj gledana tv. A kako vtoro gi spomnav drugite televizii bidejki procitav podolu kako nekoj napisa deka sitel e vladina tv i deka im diktiraat sto da kazat, pa morav da napravam sporedba so vestite od dr televizii...KOJ NIV IM DIKTIRA sto da kazat na vesti....zosto ic ne se NEZAVISNI............... |
|||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|||
bingo
Сениор Регистриран: 25.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 2522 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
јас реков дека сител е нај гледана посебно за овие од сдсм се палат на сител посебно на латас
|
|||
Генерал Митре
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор бадајалџија Регистриран: 19.Ноември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 646 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Место Дневник со Латас, А1 или Алфа ви препорачувам “ Госпоѓа Министерка“ со Бејби во МНТ...Онака да се опуштите малку..
|
|||
Генерал Митре
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор бадајалџија Регистриран: 19.Ноември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 646 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Пак не ми одговори на прашањето “по што заклучи дека сител е најгледана телевизија“ и внимавај во ова едноставно прашање нигде не е спомнато ни СДСМ ни Латас ни палење ни гасење ни Миленко |
|||
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
многу ми е смешен латас кога гледа во саатот или кога ги поместува листовите со инфо па поготово кога се буни некогаш и со еден здив сака се да кажи и има некоја лудачка фаца
многу нервозен тип и смешен ми е кога вели и сега б.ц. е крив не знам само во која емисија го гледав пред некоја година каде тој беше гостин и уште една новинарка а не знам како се вика (како маж шо личи) се контреа нешто абе ке се истепаа пред камерите за малку а латас има наследник во една спикерка за спортски вести на алфа (исто како него се понаша со листовите) |
|||
|
|||
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Зарем тоа може да се нарече Дневник?
Слободно може да се карактеризира како платена политичка програма. Водач на десната левица - како тоа гордо звучи. |
|||
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
|||
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Јас го ..обожавам ....... колку старее...толку ми е ..посимпатичен...
|
|||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
samobendisan...
|
|||
bingo
Сениор Регистриран: 25.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 2522 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
па човекот си е супер барем не глуми дека нема завземено некоја позиција во политиката како другите водители на пример на а1
|
|||
computer
Сениор Патриот Регистриран: 25.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 504 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Латас си е супер! Цар е човекот!
|
|||
Mramoren
Сениор drtiot Регистриран: 26.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 434 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
car e, ama na mravkite....... |
|||
computer
Сениор Патриот Регистриран: 25.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 504 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
А што е поентата на твојот пост Да дополнам. Знае секогаш што да каже, има богат фонт на зборови човекот. Не е лицемерен, ја кажува вистината секогаш. |
|||
Mramoren
Сениор drtiot Регистриран: 26.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 434 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Znae...znae.....ama da laze mojot post e bez poenta, ako go nema tvojot post..... |
|||
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Токму сега го гледам дневникот со Латас...
а тој ..налицкан и стокмен како и секогаш ......
|
|||
Внеси реплика | страница <1 910111213 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |