IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Тројка, жена со двајца мажи ?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Тројка, жена со двајца мажи ?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 14>
Автор
Порака
zena77 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 30.Март.2011
Статус: Офлајн
Поени: 11
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zena77 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Април.2011 во 12:48
Originally posted by brza brza напиша:

Originally posted by zena77 zena77 напиша:

Originally posted by brza brza напиша:

de bre ,pa i ti ...shto napravi?!изненадување...a  si vikav ,....moze nekoe belo lezbejche da mi se fati....pa dok doznae....намигнувањеa, sega me zaeba!тага

izvini masko....pa skoro isto e...ti koga ke bides vo ednoto dupce,a so prstinjta go miluvas drugoto... dvojna penetracija ,si slusnal za toa,iskustvo imas li?kako prvo dali si zadovolil devojka,siguren si deka ne glumela...te biduva?
...ne znam , zenskaзбунетост.....na pogreshna adresa prashuvash ,...a i ne se zamaram so toa, kako nekoi shto vo depresija pagjaat ako ne im e taman na nekoi,...tuku,...tuka se zbori za ,..nabivanje do daska  vo dvete tvoi dupki ,a ne za...galenje...aj , sega ti/ si na red,...ti bile li istovremeno nabieni ,...ne e bitno dali dvata bile ''zivi''.намигнување
pa kako sto mislis...da...mi bile nabieni...tebe ti e krivo?????nema koj da ti go nabie...si bil pederce..
Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zena77 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Април.2011 во 12:59
Originally posted by емил емил напиша:

Originally posted by Blue Scarlet Blue Scarlet напиша:

Aaaaa ova e vekje frlena rakavica .....

Така е,но ќутенето продолжуваа........голема%20насмевка

ne kutam,ama ne moze da se pisuva slobotno,nekoi ke sakaat da ti go nacukaat do koska....

Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zena77 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Април.2011 во 13:04
toa e posledno sto ke slusnete od mene... napustam,ne si go mozam so vas,,premnogu ste jaki za nabivanje,nacukuvanje...a i ovoj clen so racavicata,,,,si go bara i toj...
Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Април.2011 во 13:11
Леле се ја зафркнале темава,абе ни за муабет не ве бидува на секс ако се вклучи Брзиот.

Ајде смирете тоа нагонот сексуален и чувајте си го за секс партнерите и бидете малку покултурни.
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Април.2011 во 14:05
...aii..opasna ovaa zenskava od zena,be!изненадување... sigurno postojano,kaj i da odi, si go nosi vibratorot vo sebe,......i ne mislam vo tashna ili slichno!намигнување

...inache ,...vistinski blagodet e ovoj fiks-ov za ovoj forum,...toj znae kako da gi odzafrknuva rabotite!да
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Liliputh Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Април.2011
Поени: 4
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Liliputh Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Април.2011 во 11:13
Јас би пробала тројка некогаш, ама не со двајца мажи, туку со уште една жена
Age quod agis
Кон врв
FeaR Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
False Evidence Appearing Real

Регистриран: 15.Септември.2009
Поени: 5307
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај FeaR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Април.2011 во 14:41
imavme zelba jas i eden drugar na nekoja da i se stavime трепкање
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
Кон врв
Hot_Maca Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 13.Декември.2012
Поени: 5
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Hot_Maca Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Декември.2012 во 03:00
E takvi se zenite sekogas ne bi go napravile toa sto vsusnost potajno go posakuvaat ama ne sakat da go kazat pred drugite Jas mislam deka dokolku bi i se ukazala pogodna situacija sekoja zena bi se vpustila vo novo iskustvo
Кон врв
Domakinka50 Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Ноември.2012
Поени: 42
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Domakinka50 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Декември.2012 во 15:31
Originally posted by zena77 zena77 напиша:

pa,ne mora..edna zena dvajca mazi...1+1 +vibromaseur..ne mora treta licnost,ako vi e stram.taka nema greski...vistinsko zadovolstvo...a,ako mazot saka mozi i toj da go proba vibromaserot.pa taka ke znae dali mu e ubavo....t.e.dali e heteros ...treba malku novosti da se vnesat ne samo isto pa isto..

Te podrzuvam , soglasna sum so tebe. Stom maskite sakaat da eksperimentiraat ke im go pruzime toa zadovolstvo da eksperimntiraat so nas zenite imame vibromasazeri, dilda , strap-on ke im dademe moznost da gi isprobaat na niv
Кон врв
Aureus Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Август.2012
Поени: 108
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Aureus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Декември.2012 во 17:48
Како не, некоја да ми го лиже момакот пред мене. Косата у раце, два три пати од ѕид и фрли таму на 'вците да ја јадат
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Декември.2012 во 17:50
Originally posted by Aureus Aureus напиша:

Како не, некоја да ми го лиже момакот пред мене. Косата у раце, два три пати од ѕид и фрли таму на 'вците да ја јадат
па ти нема сигурно да ги набљудуваш само
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Domakinka50 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јануари.2013 во 19:30
mmmmmm vo sendvic
Кон врв
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јануари.2013 во 20:29
Јок...
тројка...
да...
ама...

ја...
она...
и она...

Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Domakinka50 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јануари.2013 во 20:38
Bidejki sum zena jas nema problem da bidam vo m-f-m ; f-m-f; i f-f-f
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 14>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,702 секунди.