IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - ПЕИ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ПЕИ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 15>
Автор
Порака
Polaris Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Октомври.2007
Локација: Turkey
Статус: Офлајн
Поени: 1514
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Polaris Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2008 во 02:04
Originally posted by apce apce напиша:

e gledas jas ve razbiram,samo sto neznam da pisuvam na turski

ben biliim turkceнамигнување

mozebi ne go napisav dobro

pozdrav do site turci na forumotголемо%20гушкање
--- Fala za pozdravot..намигнување

Изменето од moira - 04.Јуни.2008 во 03:12
Hayatta kimseye güvenme! çünkü beyaz gülün gölgesi bile siyahtır.
Кон врв
apce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Октомври.2007
Локација: Malaysia
Поени: 2717
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај apce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2008 во 02:05
posle milion pristrasni postovi ti tekna deka temata e PEI

ili otkako ostana bez tekstнамигнување
apce
Кон врв
blackeye Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Регистриран: 24.Август.2007
Поени: 4058
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2008 во 02:08

mi gi zede zborovite

Изменето од moira - 04.Јуни.2008 во 03:13
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
I ne znam dal' te iko voli kao ja,
Al' ne bi ova noc tako bolela,
Da me nisi volela....
Кон врв
svoja na svoeto Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 03.Јуни.2008
Поени: 106
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај svoja na svoeto Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2008 во 02:09

ti pocna da navleguvas vo drugi raboti! ako sakas da pisuvas za torbesite ima uste edna tema...isto vo politika e:) mozes tamu da uzivas i da se zanimavas so prasanja koi pretpostavuvam deka licno i ne te zasegaat tuku sakas samo da se najdes vo razgovor:)

a tuka temata jas znam koja e, samo te potsetuvav tebe i tie sto zabegaa od nea, malku da se vratat;)
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај svoja na svoeto Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2008 во 02:11
Originally posted by blackeye blackeye напиша:

mi gi zede zboroviteголема%20насмевка

so vas covek stvarno ne znae koj pat da go fati, ako postiras za partijata kazuvate kade imate da procitate, ako kazes nesto za programata i celite odma napagate..... eeee sestologija! i koga ke zalutate i covek ke ve potseti, povtorno toj sto ve potsetil e kriv....cccccc

Изменето од moira - 04.Јуни.2008 во 03:14
Кон врв
blackeye Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Регистриран: 24.Август.2007
Поени: 4058
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2008 во 02:13

abe ti si taa sto luta...tolku si mnogu zalutana sto ne znaes koja strana da ja fatis...ne gledas pred sebe!!!!губитник ajt cao!

Изменето од moira - 04.Јуни.2008 во 03:15
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
I ne znam dal' te iko voli kao ja,
Al' ne bi ova noc tako bolela,
Da me nisi volela....
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2008 во 02:13
Originally posted by svoja na svoeto svoja na svoeto напиша:

ti pocna da navleguvas vo drugi raboti! ako sakas da pisuvas za torbesite ima uste edna tema...isto vo politika e:) mozes tamu da uzivas i da se zanimavas so prasanja koi pretpostavuvam deka licno i ne te zasegaat tuku sakas samo da se najdes vo razgovor:)

a tuka temata jas znam koja e, samo te potsetuvav tebe i tie sto zabegaa od nea, malku da se vratat;)

момиче има кој да потсети.....за тоа се модераторите
а ти ако немаш капацитет за нешто подобро и не започнувај........лесно е да се лае.....ама да се касне....е некако многу тешко ......... и не започнувај вербални борби жити бога кога не знаеш два збора да вкрстиш
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај apce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2008 во 02:18
e dusicki napateni
vie navistina ne znaete sto so sebe
navistina mi e zal za vas
apce
Кон врв
Polaris Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Октомври.2007
Локација: Turkey
Поени: 1514
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Polaris Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2008 во 02:25

Naj ubo e temata da se zatvori...

Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај apce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2008 во 12:56

bidi bliska so kogo sakas, DEMOKRATIJA
samo nemoj da zaboravis, tie imaat maticni drzavi

A KOJA E TVOJATA?

tie imaat majcin jazik

A KOJ E TVOJOT MAJCIN JAZIK?

tie imaat cuvstvo na nacionalna pripadnost

a kakvo e tvoeto cuvstvo po ova prasanje?

Torbeska sum be i sto mi mozes????

so ovoj post kazuvas SE
ednostavno nemas odgovor
ili go imas nekade dlaboko vo sebe
i svesno go pttisnuvas

apce
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај svoja na svoeto Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2008 во 16:00
Originally posted by blackeye blackeye напиша:

abe ti si taa sto luta...tolku si mnogu zalutana sto ne znaes koja strana da ja fatis...ne gledas pred sebe!!!!губитник ajt cao!

ti na tvojata strana jas na svojata....jas sekogas ke bidam svoja na svoeto, ako jas mozam da gi pocituvam drugite iskreno se nadevam deka i drugite ke me pocituvaat mene! imam prijateli koi se Albanci, koi se turci, koi se bosnjaci, koi se makedonci pravoslavni....i na nitu eden do sega ne im smetalo koga ke kazev deka sum Torbeska! Jas znam deka tie sto licno me poznavaat me cenat i pocituvaat zaradi ona sto sum a ne zaradi toa kako se deklariram! vo odnos na toa prasanje sto sakam ke bidam, toa e moe pravo! mojot pat po koj odam samo jas mozam da si go postavam, isto kako i ti tvojot... jas bitno veruvam i znam deka sum na praviot pat, a ako nekoj misli deka sum zalutala, pa go pocituvam i negovoto mislenje...moze sekoj da misli sto saka!
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај svoja na svoeto Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2008 во 16:04
Originally posted by $BlackDevil$ $BlackDevil$ напиша:

момиче има кој да потсети.....за тоа се модераторите
а ти ако немаш капацитет за нешто подобро и не започнувај........лесно е да се лае.....ама да се касне....е некако многу тешко ......... и не започнувај вербални борби жити бога кога не знаеш два збора да вкрстиш

ne zapocnuvam jas, zapocnuvaat takvite ko tebe, se mesaat onamu kade sto ne im e mestoto! i eden komentar okolu tvojot post, nie ne sme narod koj odlucil da kasa, ona sto saka da go ostvari i realizira ke go ostvari preku kulturno laenje! i ako mislis deka neznam dva zbora da vkrstam te molam ignorirajgi moite postovi, nemoj da se palis i da se vozbuduvas od nekoj sto spored tebe dva zbora neznae da vkrti! zivejsigo svojot zivot i nemesajse kaj onie kaj koi nema da ti uspee!
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај svoja na svoeto Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2008 во 16:05

bidi bliska so kogo sakas, DEMOKRATIJA
samo nemoj da zaboravis, tie imaat maticni drzavi

A KOJA E TVOJATA?

tie imaat majcin jazik

A KOJ E TVOJOT MAJCIN JAZIK?

tie imaat cuvstvo na nacionalna pripadnost

a kakvo e tvoeto cuvstvo po ova prasanje?

Torbeska sum be i sto mi mozes????

so ovoj post kazuvas SE

ednostavno nemas odgovor

ili go imas nekade dlaboko vo sebe

i svesno go pttisnuvas

odgovorot ti go dadov...jas sum torbeska! i nisto ne potisnuvam vo sebe, eve javno ti kazuvam sto sum - TORBESKA!
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај svoja na svoeto Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2008 во 16:14

e dusicki napateni
vie navistina ne znaete sto so sebe

navistina mi e zal za vas

zaligi onie koi gi zalazuvaat so 1 denar na kilogram tutun, zaligi onie koi nemaat sto da jadat, zali gi stecajcite so koi drzavata si igra kako sto saka, zaligi zemjodelcite koi celiot svoj trud go vlozija vo proizvotstvoto na zemjodelski kulturi i ne dobija dovolno pari ni da se prehranat, zali gi onie koi nemaat pokriv nad glava zato sto gi napustile bas onie koi od niv nekogas imale korist, zaligi 4-5 godisnite deca koi moraat da prosat za da preziveat eden obicen den bez da razmisluvaat za utresniot... zaligi onie koi izigravaat heroi no koi gi zatvorija fabrikite, rabotilnicite, drzavnite institucii za da gi napolnat svoite dzbebovi, zaligi onie koi za 6 meseci vetuvaa podobra idnina od koja ne bi mozelo ni edna svetla tocka da se ostvari, zaligi onie koi vetija prerodba vo 100 cekori a nemozat da mrdnat ni dva zatoa sto tolku mnogu se ispokradilo od ovaa zemja sto eden nirmalen porsecen um moze sam da konstatira deka ako se prodolzi vaka NEMOZE DA SE ODI NAPRED.......e prijatelce moe, zaligo narodot makedonski koj e na rabot da izgubi se sto imal!!!!!
NO TE MOLAM NEMOJ DA ME ZALIS MENE, ILI ONIE STO RAZMISLIUVAAT SLICNO KAKO I JAS, ZATOA STO NIE, FALAMU NA GOSPOD IMAME DOVOLNO, I SO I DA SE SLUCI UKA VO MAKEDONIJA IMAME KADE DA POJDEME! UZIVAJ ZA TO! NEEEEEEE SME NIE ZA ZALENJE, ZNAEME STO SAKAME, ZNAEME TOA KAKO DA GO DOBIEME I DA GO OSTVAVARIME! POZDRAV I KE SE SEKIRAJ ZA NAS, NIE KAKO SAKAME KE SE DEKLARIRAME, I STO SAKAME KE BIDEME....NO NIKOGAS NEMA DA SME MAKEDONCI-MUSLIMANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 15>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,137 секунди.