|
ПЕИ |
Внеси реплика | страница <1 910111213 15> |
Автор | |||
Polaris
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Изменето од moira - 04.Јуни.2008 во 03:12 |
|||
Hayatta kimseye güvenme! çünkü beyaz gülün gölgesi bile siyahtır.
|
|||
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
posle milion pristrasni postovi ti tekna deka temata e PEI
ili otkako ostana bez tekst
|
|||
apce
|
|||
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
mi gi zede zborovite
Изменето од moira - 04.Јуни.2008 во 03:13 |
|||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|||
svoja na svoeto
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 106 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ti pocna da navleguvas vo drugi raboti! ako sakas da pisuvas za torbesite ima uste edna tema...isto vo politika e:) mozes tamu da uzivas i da se zanimavas so prasanja koi pretpostavuvam deka licno i ne te zasegaat tuku sakas samo da se najdes vo razgovor:) a tuka temata jas znam koja e, samo te potsetuvav tebe i tie sto zabegaa od nea, malku da se vratat;) |
|||
svoja na svoeto
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
so vas covek stvarno ne znae koj pat da go fati, ako postiras za partijata kazuvate kade imate da procitate, ako kazes nesto za programata i celite odma napagate..... eeee sestologija! i koga ke zalutate i covek ke ve potseti, povtorno toj sto ve potsetil e kriv....cccccc Изменето од moira - 04.Јуни.2008 во 03:14 |
|||
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
abe ti si taa sto luta...tolku si mnogu zalutana sto ne znaes koja strana da ja fatis...ne gledas pred sebe!!!! ajt cao! Изменето од moira - 04.Јуни.2008 во 03:15 |
|||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
момиче има кој да потсети.....за тоа се модераторите а ти ако немаш капацитет за нешто подобро и не започнувај........лесно е да се лае.....ама да се касне....е некако многу тешко ......... и не започнувај вербални борби жити бога кога не знаеш два збора да вкрстиш |
|||
I'm out bcz of pathetic around here
|
|||
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
e dusicki napateni
vie navistina ne znaete sto so sebe
navistina mi e zal za vas
|
|||
apce
|
|||
Polaris
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Naj ubo e temata da se zatvori... |
|||
apce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
so ovoj post kazuvas SE
ednostavno nemas odgovor
ili go imas nekade dlaboko vo sebe
i svesno go pttisnuvas
|
|||
apce
|
|||
svoja na svoeto
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ti na tvojata strana jas na svojata....jas sekogas ke bidam svoja na svoeto, ako jas mozam da gi pocituvam drugite iskreno se nadevam deka i drugite ke me pocituvaat mene! imam prijateli koi se Albanci, koi se turci, koi se bosnjaci, koi se makedonci pravoslavni....i na nitu eden do sega ne im smetalo koga ke kazev deka sum Torbeska! Jas znam deka tie sto licno me poznavaat me cenat i pocituvaat zaradi ona sto sum a ne zaradi toa kako se deklariram! vo odnos na toa prasanje sto sakam ke bidam, toa e moe pravo! mojot pat po koj odam samo jas mozam da si go postavam, isto kako i ti tvojot... jas bitno veruvam i znam deka sum na praviot pat, a ako nekoj misli deka sum zalutala, pa go pocituvam i negovoto mislenje...moze sekoj da misli sto saka! |
|||
svoja na svoeto
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ne zapocnuvam jas, zapocnuvaat takvite ko tebe, se mesaat onamu kade sto ne im e mestoto! i eden komentar okolu tvojot post, nie ne sme narod koj odlucil da kasa, ona sto saka da go ostvari i realizira ke go ostvari preku kulturno laenje! i ako mislis deka neznam dva zbora da vkrstam te molam ignorirajgi moite postovi, nemoj da se palis i da se vozbuduvas od nekoj sto spored tebe dva zbora neznae da vkrti! zivejsigo svojot zivot i nemesajse kaj onie kaj koi nema da ti uspee! |
|||
svoja na svoeto
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
odgovorot ti go dadov...jas sum torbeska! i nisto ne potisnuvam vo sebe, eve javno ti kazuvam sto sum - TORBESKA! |
|||
svoja na svoeto
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
zaligi onie koi gi zalazuvaat so 1 denar na kilogram tutun, zaligi onie koi nemaat sto da jadat, zali gi stecajcite so koi drzavata si igra kako sto saka, zaligi zemjodelcite koi celiot svoj trud go vlozija vo proizvotstvoto na zemjodelski kulturi i ne dobija dovolno pari ni da se prehranat, zali gi onie koi nemaat pokriv nad glava zato sto gi napustile bas onie koi od niv nekogas imale korist, zaligi 4-5 godisnite deca koi moraat da prosat za da preziveat eden obicen den bez da razmisluvaat za utresniot... zaligi onie koi izigravaat heroi no koi gi zatvorija fabrikite, rabotilnicite, drzavnite institucii za da gi napolnat svoite dzbebovi, zaligi onie koi za 6 meseci vetuvaa podobra idnina od koja ne bi mozelo ni edna svetla tocka da se ostvari, zaligi onie koi vetija prerodba vo 100 cekori a nemozat da mrdnat ni dva zatoa sto tolku mnogu se ispokradilo od ovaa zemja sto eden nirmalen porsecen um moze sam da konstatira deka ako se prodolzi vaka NEMOZE DA SE ODI NAPRED.......e prijatelce moe, zaligo narodot makedonski koj e na rabot da izgubi se sto imal!!!!! NO TE MOLAM NEMOJ DA ME ZALIS MENE, ILI ONIE STO RAZMISLIUVAAT SLICNO KAKO I JAS, ZATOA STO NIE, FALAMU NA GOSPOD IMAME DOVOLNO, I SO I DA SE SLUCI UKA VO MAKEDONIJA IMAME KADE DA POJDEME! UZIVAJ ZA TO! NEEEEEEE SME NIE ZA ZALENJE, ZNAEME STO SAKAME, ZNAEME TOA KAKO DA GO DOBIEME I DA GO OSTVAVARIME! POZDRAV I KE SE SEKIRAJ ZA NAS, NIE KAKO SAKAME KE SE DEKLARIRAME, I STO SAKAME KE BIDEME....NO NIKOGAS NEMA DA SME MAKEDONCI-MUSLIMANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|||
Внеси реплика | страница <1 910111213 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |