![]() |
|
Дали се каете и за што? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 9101112> |
Автор | |
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vo princip nikogas ne sum se pokajala za nisto....zatoa sto kolku i da bilo nesto pogresno .... toa bilo moj izbor .... i ke si gi trpam posledicite .....
|
|
![]() |
|
Земјотрес ![]() Сениор ![]() Регистриран: 16.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 165 |
За ништо не се каам...ме боли стапот за се.
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Да, за тоа што се зачленив на форумов
сега си имам проблем со неспиење ![]() |
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
се каам што си фрлив за џабе години од животов,а низ тие години не добив ништо.
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
igi 3 ![]() Сениор ![]() ![]() KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Da ama ne mi teknuva za sto
![]() |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Sekoj se kae za neshto vo zivotot,no zivotot prodolzuva
|
|
![]() |
|
polzavce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
За тоа што недоволно ја пополнувам младоста со содржини....... |
|
![]() |
|
igi 3 ![]() Сениор ![]() ![]() KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Se kaam za greskite,ama sto mozam greska si e greska
![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
SE KAAM STO SUM FARMACEFT A NE ZAVRSIV ZA DOKTOR TUUUUUUUUUUUUUU
|
|
![]() |
|
Ic da ne se kaes
![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
EEEE IGI TOA MI E NEOSTVARENA ZELBA SONCE?
![]() |
|
![]() |
|
butterflyM55 ![]() Сениор ![]() ![]() ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
Ne se kaam za nisto...Se sto sum napravila bilo napraveno zatoa sto vo toj moment sum smetala deka taka e dobro da se napravi...Sum zgresila,DA,no se e skola.Covek se uci od greskite.Ne treba da se kaes treba da ucis od greskite.Ednostavno imas skolo i spremen si,pospremen od prethodno i nema da gi pravis istite greski.A za veke napravenite greski sam ke si snosis odgovornost i ke si plakjas.
Изменето од butterflyM55 - 11.Јануари.2009 во 00:46 |
|
Единствената работа што стои помеѓу нас и тоталната среќа е реалноста.
|
|
![]() |
|
afrodit ![]() Сениор ![]() Регистриран: 23.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 272 |
nikogas ne se kaam za nisto.makar sto zivotot moj ne pominalo med i mleko.no sve sto sum pravila sum pravila so cist razum makar i ako sum gresila vo zivotot i toa duri mi e blago poradi toa sto i pozitivnite i negativnite raboti JAS sum gi pravila ne me nateralo nekoj X covek.
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Sekogas odposle mi teknuva sto sum trebala da kazam ili napravam
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 9101112> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |