IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ВЕ САКА ИЛИ НЕ?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ВЕ САКА ИЛИ НЕ?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 16>
Автор
Порака
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Статус: Офлајн
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јули.2008 во 17:58
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

Ни она не знае дека не ме сака

Znae, znae... samo nesaka da priznae, treba da ja pritisnes poveke голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јули.2008 во 23:46
Zosto ne bi priznal deka ne sakas nekogo
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јули.2008 во 02:52
ТАКА МИ ВИКА........ТЕ САКАМ
Кон врв
Skorpija16 Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јули.2008
Поени: 38
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Skorpija16 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јули.2008 во 15:32
Pa toj mi veli deka me saka..bi trebalo
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јули.2008 во 16:32
Originally posted by fragola fragola напиша:

Pa ja zemav od ulica sto se vika, u stvari poplava imase pa ja bese isfrlilo, u stvari ja sum advokat pa ja izvadiv od zatvor oti mi fati oko...u stvari kako bese ? збунетост ...ma ne e vazno nema kade da odi...nema skolo, nema vozacka, ne e u partija...kaj ke odi ? смеење
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јули.2008 во 16:38
Кон врв
An4i Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јуни.2008
Локација: Macedonia
Поени: 378
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај An4i Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јули.2008 во 17:41
ме сака но не признава
се прави голем маж
...i taka sega princezite go baraat princot koj demek bil zaba i nekoja princeza trebalo da go bakne za toj pak da se pretvori vo princ...

Pred da go najdes princot, treba da baknes mnogu zabi :D
Кон врв
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јули.2008 во 21:22

Neznam jas toa ...... on najdobro si znae голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкатрепкање

Кон врв
eni_17 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Јули.2008
Поени: 6
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај eni_17 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јули.2008 во 15:13
...go sakam i me saka...barem taka veli toj
Кон врв
Keri Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јули.2008
Поени: 574
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Keri Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јули.2008 во 22:39
me saka, ama ne znam na kakov nacin...:(
Кон врв
izabella19 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јули.2008
Поени: 23
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај izabella19 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Август.2008 во 01:02
ako ti veli izvini i togas koga ti si vinovna i znae deka znaes deka svakas deka si vinovna amam ne sakas da priznaes znaci ja pogazuva svojata maska gordost radi tebe, a toa znaci deka ke napravi se za tebe, a toa znaci i deka ne mu e seedno za tebe, sto ednistveno moze samo da znaci deka custvuva nesto za tebe a toa e sakanje..... koga maskoto srce saka toa se oseka od daleku.............
Ако човек не го очекува неочекуваното не ќе го открие,оти e тешко да се открие и e недостижно.
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Август.2008 во 08:38
Zastanuva svecano na bina ko za protesti i veli : - Te sakaaam !
I tebe ti se pricinuva kako iljadnici zad tebe urlaat i rakoleskaat, a ti si mislel deka tebe ti se obraka
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Август.2008 во 11:28

Pa ja zemav od ulica sto se vika, u stvari poplava imase pa ja bese isfrlilo, u stvari ja sum advokat pa ja izvadiv od zatvor oti mi fati oko...u stvari kako bese ? збунетост ...ma ne e vazno nema kade da odi...nema skolo, nema vozacka, ne e u partija...kaj ke odi ? смеење

hahahhahahahahahaha, post na nedelata газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Август.2008 во 23:15
Originally posted by Mona Liza Mona Liza напиша:

hahahhahahahahahaha, post na nedelata газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење

bogami...duri me stavi vo misla da si najdam nekoj takov,pa ich neka ne priznava deka ne me saka...kaj ke odi
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 16>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.