![]() |
|
ВЕ САКА ИЛИ НЕ? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 16> |
Автор | |||
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Znae, znae... samo nesaka da priznae, treba da ja pritisnes poveke
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
||
Zosto ne bi priznal deka ne sakas nekogo
![]() |
|||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|||
![]() |
|||
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
||
ТАКА МИ ВИКА........ТЕ САКАМ
![]() |
|||
![]() |
|||
Skorpija16 ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 38 |
||
Pa toj mi veli deka me saka..bi trebalo
![]() |
|||
![]() |
|||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
||
Pa ja zemav od ulica sto se vika, u stvari poplava imase pa ja bese isfrlilo, u stvari ja sum advokat pa ja izvadiv od zatvor oti mi fati oko...u stvari kako bese ? ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
An4i ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 378 |
||
ме сака но не признава
се прави голем маж ![]() |
|||
...i taka sega princezite go baraat princot koj demek bil zaba i nekoja princeza trebalo da go bakne za toj pak da se pretvori vo princ...
Pred da go najdes princot, treba da baknes mnogu zabi :D |
|||
![]() |
|||
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
||
Neznam jas toa ...... on najdobro si znae |
|||
![]() |
|||
eni_17 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 30.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 6 |
||
...go sakam i me saka...barem taka veli toj
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Keri ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 574 |
||
me saka, ama ne znam na kakov nacin...:(
|
|||
![]() |
|||
izabella19 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 03.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 23 |
||
ako ti veli izvini i togas koga ti si vinovna i znae deka znaes deka svakas deka si vinovna amam ne sakas da priznaes znaci ja pogazuva svojata maska gordost radi tebe, a toa znaci deka ke napravi se za tebe, a toa znaci i deka ne mu e seedno za tebe, sto ednistveno moze samo da znaci deka custvuva nesto za tebe a toa e sakanje..... koga maskoto srce saka toa se oseka od daleku.............
|
|||
Ако човек не го очекува неочекуваното не ќе го открие,оти e тешко да се открие и e недостижно.
|
|||
![]() |
|||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
||
Zastanuva svecano na bina ko za protesti i veli : - Te sakaaam !
I tebe ti se pricinuva kako iljadnici zad tebe urlaat i rakoleskaat, a ti si mislel deka tebe ti se obraka |
|||
![]() |
|||
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
||
hahahhahahahahahaha, post na nedelata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
||
bogami...duri me stavi vo misla da si najdam nekoj takov,pa ich neka ne priznava deka ne me saka...kaj ke odi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |