|
Признавање на Косово |
Внеси реплика | страница <1 910111213 155> |
Автор | |||
al_pachino
Сениор Регистриран: 02.Април.2008 Локација: Russian Federation Статус: Офлајн Поени: 289 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
eee pa sea zosto? ... kako zosto .... da bideme demode li ? .... to e sea najnova moda vo medjunarodnata politika .... ete zosto ....
|
|||
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ni vie ne znaete zosto
|
|||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|||
al_pachino
Сениор Регистриран: 02.Април.2008 Локација: Russian Federation Статус: Офлајн Поени: 289 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
a ima li neko sto znae? ......
|
|||
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
..........imase eden .......se znaese.........ama veke go nema
|
|||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|||
cro
Група Регистриран: 20.Март.2008 Локација: Albania Статус: Офлајн Поени: 77 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
A zosto Grcija da ne stavi VETO? |
|||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
A zosto ti malce da ne se zagrizis za drzavata cii leb jades, podobro za Makedonija znaci i podobro za tebe so koj k.. imas ti ili vie od kosovo. Jas sum za priznavanje ama ako se iscisti smetot sto posle 1981 ni dojde ovde od Kosovo. |
|||
гoстин
Сениор Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ja ne sum za priznavanje, sepak siptarite ni se najgolemi neprijateli, ako dojde red kaj nas da baraat del posle i srbite i rusite za inat ke priznaat.
|
|||
|
|||
cro
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Non stop ovo go kazuvate "cii leb jades", drugarce toj leb sto go jadam sam go zarabotuvam ne mi go davas ni ti ni drzavata, a za potsetuvanje ova drzava kolku e tvoja tolku e i moja. Ovde nema nikakov smet od 1981 dojden od Kosovo i bidi malce pokulturen za nieden narod ne se kazuva smet. Ako Makedonija ne ja priznava Kosovo toa ce bide uste edno otvoreno prasanje: sto Grcite, Bugarite i Srbite edvaj cekat, pa ti razmisli posle! |
|||
cro
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Kako mozes da kazuvas deka albancite ti se najgolemi neprijateli: 1. Koj ti stavi VETO da ne dobies pokana za NATO, ti go osporuva imeto,znameto, Grcite. 2. Koj ti go osporuva jazikot, istorijata, Bugarite. 3. Koj ti ja osporuva crkvata, Srbite. Nemam komentar za takvi kako ti! |
|||
гoстин
Сениор Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
pa sto komentiras togas! momentalno najgolemi problemi imame so siptarite i grcite, pa da se ebeme so srbite sega megju sebe a siptarite samo koristat od toa !!!
site pravoslavci ni se gomna i picki, zatoa ke ostaneme bez priznaena crkva,rusite ne ni cinat zosto se so srbite, rumuncite se cigani, epa site ne ni cinat...a sakame so tie sto sakat pravoslavieto da go rushat! ama koga ke go jademe nikoj nema da ni pomogne! Изменето од Vardar1947 - 07.Април.2008 во 23:45 |
|||
|
|||
Pustinski-Lav
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 31.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
da go priznaeme na kosovo, ce imame barev so kogo da se tesime.
|
|||
NEMOZETE DA GO NAUCITE NA DRUGI SO NISTO; MOZE SAMO DA MU POMOGNETE SOZNANIETO DA GO SPOZNAE VO SEBE
|
|||
BACHIOS
Сениор Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1517 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
fala bogu sto tebe nikoj ne te e..e |
|||
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
|
|||
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ajde veke ednas da go priznaeme toa kosovo !!! |
|||
BACHIOS
Сениор Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1517 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
oti ti e do gazot |
|||
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
|
|||
Внеси реплика | страница <1 910111213 155> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |