|
Демаркација на границата со Косово |
Внеси реплика | страница <1 910111213 24> |
Автор | |||
Polaris
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Mene ne mi e jasno nesto? Makedonija koga ke go priznae Kosovo toa znaci avtomatski deka i Kosovo ke go priznae ustavnoto ime na Makedonija, sega ne mi e jasno zosto kosovskite i makedonskite politicari se bunat
|
|||
Hayatta kimseye güvenme! çünkü beyaz gülün gölgesi bile siyahtır.
|
|||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Зашто Шќиптарите од Косова Репабљик бараат ние први да го признаеме Косово... За таква работа не треба да се има поверение во никого.. Ако толку сакаат признавање, прво нека не признаат нас, па после ние нив ќе ги признаеме. Изменето од Vladimir88 - 09.Септември.2008 во 21:28 |
|||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...воопшто не се чудам туку давам констатација... |
|||
Polaris
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Pa dobro de Makedonija prvin ne go priznae Kosovo, pa posle i Kosovo neka go priznae ustavnoto ime na Makedonija.. |
|||
|
|||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не одат така работите, неможе така прво и прво Тачи е терорист, како ти очекуваш јас да имам поверение во терорист, на терористи многу многу не треба да им се верува. А Тачи ако нема проблем со признавањето на нашето уставно име, тогаш зошто не го стори тоа уште сега, да даде некој знак? Изменето од Vladimir88 - 09.Септември.2008 во 21:36 |
|||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
И не ми зборувај сега во моментов за тоа дека ние треба да го признаеме Косово први поради теророт што го доживеале Албанците од Србите, и дека они си ги бараат своите права, и дека се во ситуација
Кутрите Мали Хрчки затоа што има одма да те замолчам со две реченици... |
|||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
abe luge drzava se priznava ne livada...bideki kosovo e livada,shto ke priznajme,deka ima dobro seno od livadata koja ne se znae koj ja kosi...
|
|||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...koga Albanija ke ne priznae pod ustavnoto ime...togash i Tachi ke go stori toa... |
|||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ливада, пустина, вукоебина не е битно, битно е дека они имаат влада и дека имаат државен врв, сакаат да правиме бизнис нема проблем, прво нека не признаат нас, па после ние нив ќе ги признаеме. |
|||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
moze taka samo vladimir...nati dajmi..samo taa e opcija spored mene.nie ke im ja priznaeme livadata,tie nas drzavata i se shto odi so toa...duri togash moze spored mene...ama tie treba prvi da go napravat toa,posle od nasha strana da sledi priznavanjeto na nivnata livada.
|
|||
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|||
Polaris
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ne sekiraj se i taka Kosovo bez USA i bez NATO nisto nemozat da praat, zaradi toa naj ubo e Makedonija neka go priznae Kosovo pa posle Kosovo da go priznae ustavnoto ime na Makedonija, ne veruvam deka Fatmir Sejdiu ili Hasim Taci sami da resavat nekoj problem , Kosovo ako go priznae ustavnoto ime na Makedonija toa neznaci deka Hacim Taci toa go napravi ili nekoj kosovski politicar, tuku USA i NATO toa ke go storat, ama prvin Makedonija neka go priznae nezavisnosta na Kosovo.
Ama izgleda i makedonskite politicari se piuni na nekoja zemja mozebi na Rusija ili na Srbija kuznajt Изменето од xxll - 09.Септември.2008 во 21:52 |
|||
|
|||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
da be na tadzikistan sme pioni....xxll ne odi taka toa...
Изменето од fiks - 09.Септември.2008 во 21:51 |
|||
|||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Абе не ме интересира кој ги влече конците во Косово, дали Албанија или САД битно ми е мене признавањето, сакаат Косовските граѓани признавање од нашата република, нема проблем реков и ќе кажам уште еднаш, прво нека не признаат нас, па ние нив ќе ги признаеме. Изменето од Vladimir88 - 09.Септември.2008 во 21:53 |
|||
Polaris
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Daj boze i makedosnkite politicari i kosovskite politicari vaka da mislat, za da ne se komplicira ovoj ednostaven problem..
Изменето од Анастеа - 18.Октомври.2009 во 01:26 |
|||
|
|||
Внеси реплика | страница <1 910111213 24> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |