IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Дали погледот значи нешто?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали погледот значи нешто?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 28>
Автор
Порака
mmomirovski Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 15.Септември.2008
Локација: Tuvalu
Статус: Офлајн
Поени: 1219
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mmomirovski Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Октомври.2008 во 22:47
Кој знае што се крие во нејзиниот ум, можеби и годи но не покажува...
Кон врв
Hasan ibn al sabah Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 14.Октомври.2008
Поени: 94
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Hasan ibn al sabah Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Октомври.2008 во 21:32
Pogledot mi znaci mnogu
Кон врв
*moon* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2008
Поени: 7657
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Октомври.2008 во 21:42
koj znae da go procita kazuva se
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
Кон врв
boticeli Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Октомври.2008
Поени: 19
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај boticeli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Октомври.2008 во 22:54
Очите се огледало на душата...
Со еден поглед може да ме освои, но и да ме отфрли, засекогаш.
Кон врв
defma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2008
Локација: Macedonia
Поени: 716
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај defma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2008 во 10:38
Погледот кажува многу повеќе од зборовите.
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2008 во 12:15
...pogledot znaci mnogu...samo nekoj treba da znae da go procita...намигнување
Кон врв
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2008 во 14:33
Originally posted by mamamd mamamd напиша:

...pogledot znaci mnogu...samo nekoj treba da znae da go procita...намигнување

големо%20гушкањеаплауз.... se slozuvam
Кон врв
street dog Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 15.Октомври.2008
Поени: 8
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај street dog Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Октомври.2008 во 20:57
Originally posted by leukoplacia leukoplacia напиша:

Што мислите дали погледот од особата која ви се допаѓа може да ви каже што чуствува за вас (ако претходно сте дале мал   
сигнал дека ви се допаѓа)
Јас сум во огромна дилема и неможам да го одгатнам неговиот поглед.
Кога ќе ни се сретнат погледите он се случува и да поцрвене
но веднаш ја врти главата со кратки секавични погледи на друга страна.Не ми изгледа како срамежлив тип барем таков глас го бие.
Незнам како да ја решам оваа ситуација и затоа барам од вас искуства и мислења.
za da ti dadam odgovor ke pocekas do utre zosto treba da se zapoznam so tipkata isto kako ti so pogled se srejkavame utre navodno zakzan ni e sredba prvo kako drugari , a iskrano mi se sviga nejziniot pogled koga go upatuva kon mene...ali sepak koga ke zapoznam ke znam povejke
Кон врв
sajka Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 16.Октомври.2008
Поени: 2
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sajka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Октомври.2008 во 23:55
definitivno ima cuvstva kon tebe no kakvi?
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2008 во 14:04
...ma nekogash moze da ti "istecat" ocite...a debelokozecot ...ede kusoglediot...da ne moze da vidi... shto isharet mu davash... намигнување
Кон врв
One Million Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Октомври.2008
Локација: Jamaica
Поени: 35
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај One Million Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Октомври.2008 во 01:40
Ima dve vrsti na pogledi:
A)Pogled sto kazuva:Mi se dopagas,prijatno mi e vo tvoja blizina,sakam podobro da te zapoznaam i
B)Pogled sto povikuva na seks
CARPE DIEM!!!
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Октомври.2008 во 10:16
Pa ako cepka nos dodeka me gleda  збунетост
Кон врв
One Million Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Октомври.2008
Локација: Jamaica
Поени: 35
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај One Million Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Октомври.2008 во 15:05
E toa veke spaga vo tretata grupa na pogledi koi ne znacat zainteresiranost,tuku nekoi drugi cuvstva koi voopsto ne se povrzani so emocii na privlecnost.
CARPE DIEM!!!
Кон врв
lotus flower Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Септември.2008
Поени: 6937
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lotus flower Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Октомври.2008 во 17:30
mene mnogu mi znaci
~Live the life you love, love the life you live~
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 28>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.