IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Мој став за хомосексуалноста
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Мој став за хомосексуалноста

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 103>
Автор
Порака
Glenn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Тата-Мата

Регистриран: 14.Јануари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 3166
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Glenn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2008 во 00:12
Аман више со педериве и педерските права! И мене многу права ми се ускратени, и на сите луѓе им ставаат сопки во живот ако се разликуваат понешто од околината.
И Исус го наебал зашто пробал да им ги отвори очите на простаците околу него и ШТО СЕГА?
Фреди Меркјури ми е топ фаца на сите времиња, а педер беше бог да го прости.
Не ме тангираат хомосексуалците и не се замарам со тоа што бараат или пробуваат да ги убедат останатите во својата исправност.
Кога станува збор за родителство деца можат и сакати и ненормални да имаат, и педери и лезбејки, знак прашање е?во каков дух ќе го воспитуваат детето.Чисто сумњам дека геј родителите ќе настојуваат или ќе бидат објективни по тоа прашање, зашо пак ќе си тераат по свое.Мојот ментален склоп е хетеросексуален и немам намера да се правдам зашто е тоа така.
Како и да е, нека прават што сакаат, јас секако не можам да ги разберам зашто не фунционираме на слична фреквенција и тоа е тоа.

Изменето од GlenKlouz - 14.Јануари.2008 во 00:13
Кон врв
аџија Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Октомври.2006
Поени: 5474
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај аџија Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2008 во 00:17
peace мир
Кон врв
RebeL Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Април.2005
Поени: 656
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RebeL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2008 во 00:23
Ако не друго, геј/лез родителите не би ги приморувале своите деца да бидат геј/лез. Нема хомосексуалец (кој сака да е родител) кој би го сторил тоа. Во тој поглед ќе ги остават децата слободно да си ја определат својата сексуална ориентација. А за другите аспекти од воспитувањето незнам, тие се индивидуални кај секој човек без разлика дали е геј или срејт.
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА!
Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2008 во 00:24
Не би ги приморале, нормално, но децата учат од примерот на родителите....
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
Neonic Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Октомври.2007
Поени: 899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neonic Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2008 во 00:28
Originally posted by maria_magdalena maria_magdalena напиша:

Не би ги приморале, нормално, но децата учат од примерот на родителите....

Pa kako togas na svetov postojat Homoseksualci??? Eve ti tatkoto i majkata na Rebel Diogen i dr , bile heteroseksualni ,zosto i nivnite deca ne NAUCILE od primerot na roditelite????????????????
 Kakvi banalni raboti postirate, ne vredi ni da se odgovara na ovie prasanja...
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2008 во 00:29
decata se ugleduvaat ( voglavno) na tatkoto,....pa ako se ushte i dvajca,....i koga ke vidat shto na niv im pravizadovolstvo,...голема%20насмевка.
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neonic Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2008 во 00:33
Originally posted by аџија аџија напиша:

Најостро ги осудувам сите физички напади врз хомосексуалците.

Но, во исто време, НАЈОСТРО го осудувам обидот на хомосексуалните добермани да го ЗАМОЛКНАТ гласот на оние кои не се сложуваат со нив.
НАЈОСТРО го осудувам обидот на хомосексуалната заедница, преку смислена кампања да го забрани зборувањето и размислувањето поинакво од нивното. Ваква арогантна хајка се нема водено уште од времето на комунистите, а пред нив, од инквизицијата.
НАЈОСТРО го осудувам секое натурање што хомосексуалната заедница го прави врз општеството, обидувајќи се да наметне вредности и пракси кои мнозинството ги смета за неприкладни и неморално.
СТОП за теророт над мислата и над мнозинството.

Aj ne glumi zrtva, koga se znae deka ti i takvite koi razmisluvaat kako tebe, se tivkite agresori vo seta ovaa situacija so homoseksualcite.

Tebe nikoj ne te pravi Bolen, a ti pravis nekogo Bolen, sored "tvoi licni medicinski naodi" koi se kosat duri i so svetskata medicina...
  Koj e agresorot a koj zrtvata, neka procenat tie sto zdravo rasuduvaat, i bez predrasudi...

Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2008 во 00:34
Види сега, родителот може да биде и пијаница, па детето не мора,
Мајката може да е некоја плесачица на шипка, па ќерката да не го следи нејзиниот пример
Дете може да израсне здраво и со еден родител, но секогаш ќе недостасува моделот на другиот, на пример ако е отсутен татко-неговата фигура ја заменува на пример братот, некој вујко и слично.
Може да има двајца стрејт родители, кои и не се зависници-а да излезе наркоман.
Може да ги има и двата модела, и двата да се хетеро, а да излезе хомо.
Но за се има причина....како невропсихијатрите ќе имаат работа?

Но наша должност и обврска е да го понудиме ИДЕАЛНОТО...а секој човек може да потфрли и како родител па детето да скршне...
На пример кај хомосексуалците нели, обично мајката е доминантна итн....

Но пациентите не се регрутираат со сила.

МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RebeL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2008 во 00:34
Во семејства каде родителите се хетеросексуалци, зависно од кој пол е детето, на тој родител се угледува. Ако е женско и ако се огледува на таткото, најверојатно ќе испадни лезбејка смеење
Кон врв
Glenn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Тата-Мата

Регистриран: 14.Јануари.2008
Поени: 3166
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Glenn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2008 во 00:38
Originally posted by RebeL RebeL напиша:

Во семејства каде родителите се хетеросексуалци, зависно од кој пол е детето, на тој родител се угледува. Ако е женско и ако се огледува на таткото, најверојатно ќе испадни лезбејка смеење

А ја се чудам како вака стрејт се угледав на татко ми. Он ми рол модел. а јас сум жена
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RebeL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2008 во 00:44
Добро де се зезав голема%20насмевка ама сепак може да се предвиди сексуалната ориентација на децата кога ќе пораснат. Ако од мали машките си играат со кукли, најверојатно ќе бидат педери кога ќе пораснат, а женските кои играат фудбал со машките, најверојатно ќе бидат лезбејки.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај аџија Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2008 во 00:55
имам право да мислам за кого што сакам. нема НИКОЈ, а најмалку хомосите да ми ја ПАТРОЛИРААТ мислата. Тоа у некоја комуњарска земја. Овде НЕ!

п.с. ми се допадна ова „тивкиот агресор“. прв пат креативна мисла од тебе. аплауз да не ја препиша од негде? голема%20насмевка само напраи мала утка... колку шо евреите биле агресори, а нацистите жртва, толку и хомосите се жртва, а ние агресори.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај аџија Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2008 во 00:57
глупости!

ниедно дете нема сексуална „ориентација“, бидејќи такво нешто не постои.

сексуалната ориентација е вродена кај сите, кај 100% како хетеросексуална. а потоа постои ОДРОДУВАЊЕ и подоцнежно ДЕЗОРИЕНТИРАЊЕ.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neonic Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2008 во 00:59

Pa nacistite gi stavaa homoseksualcite vo logori zaedno so Evreite, jas ne znam po koja osnova ti se poistovetuvas so Evreite, mozebi si se zbunil i si mislel da napises Nacistite-kako obelezje koe go definira tvoeto razmisluvanje.
  Tuka nikoj ne te tera da gi prifatis homoseksualcite, i da gi sakas, tuku samo da gi ostavis na mir da si go ziveat zivotot  kako sto tie resile da go ziveat.
  Vo ovaa diskusija ne e staven tvojot licen seksualen zivot pod znak ?, tuku zivotot  na homoseksualcite. A koj ti dava za pravo da diskutiras za zivotot na drugite?
  Dali imas pravo da im se mesas, na drugite i da im kazuvas kako da go ziveat zivotot, i zgora na toa da gi narekuvas "bolni lugje" ?

Изменето од Neonic - 14.Јануари.2008 во 01:00
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 103>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,168 секунди.