![]() |
|
Пиете ли црвено вино? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 21> |
Автор | |
taor ![]() Сениор ![]() Регистриран: 30.Април.2008 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Домашно. Зимно време црно додека во лето бело.
|
|
![]() |
|
Keri ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 574 |
Roze!
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
бело и само чисто или малку лимон
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
....uste malku, i ke se presteluvam na crno vino...
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
ne oijam!
![]() |
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
........makedonija ima prekrasni crveni vina
![]() ![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
не признавам друго... само црвено вино...
|
|
![]() |
|
defma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 716 |
Сакам барам една чашка на ручек.Обожавам црвено вино.
|
|
![]() |
|
nnikol ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3198 |
posle rucek obavezno caska crveno vino,a so drustvo moze i poveke!
|
|
подобро е да ти завидуваат одколку да те сожалуваат
|
|
![]() |
|
polzavce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Вино никако не пијам..........ме боли желудникот од него......... Ама затоа пивце..........мммммм, уф, уф........ |
|
![]() |
|
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Не пијам многу алкохол, а црвеното вино е едно од пијалоците кои ги конзумирам со задоволство, особено во убаво дрштво и со вкусна храна ![]() |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
МНООГУУУ РЕТКО ПИЈАМ АЛКОХОЛ...
БАМБУС САКАМ ДА ПИЈАМ КОГА СУМ САМА И НЕКАКО МИ ДОАЃА ЖЕЛБА ДА ГО ПИЈАМ ВО ДЕНОВИТЕ ПРЕД ЦИКЛУС ![]() ![]() А ЧИСТО ЦРВЕНО ВИНО ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
pijam,ama mnoooooguu retko
|
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Ubavko e da se pie
ama,jas ic ne obozavam...
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 910111213 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |