|
Каролина Гочева |
Внеси реплика | страница <1 910111213 23> |
Автор | ||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ја знаеш онаа нејзината кај шо пее за некоја дека и фалело мозок? (птичјег мозга демек као) ја мислам дека и е автобиографска песната и дека сама себе си се пронаоѓа во неа...
кој сака може да збори навистина е како кукла во тело АМА нема ни грам шарм и одбивна е од што е ладна....и коа ке се насмее е како во мртовец да гледа..... леле колку само ми е одвратна еј |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Си донела погрешен заклучок, ниту на форумов владее хаос, ниту се дозволува секој да прави што сака....
Јас почекав connected да биде онлајн, па се разбравме на ЛП... Ете гледаш како излезе во пресрет па го смени самата насловот на темава и јас за тоа ја поздравувам...
За да не се отвараат за еден пеач повеќекратно теми (една за плукање, друга за фалење, трета за трачеви, четврта....), во една тема пишувајте се што мислите за музичките квалитети или неквалитети на одреден пеач или група...
Поздрав...
Изменето од anastea - 31.Август.2008 во 17:44 |
||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
samo taka plukajte si , plukajte si , momentalno taa e najgolem ambasdor , bre bre nekultura
|
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
maestro13
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 428 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е ова е веќе прекуглава!!
КАЖЕТЕ МИ ЕДНА АСАЛНА ПЕЈАЧКА (АЈДЕ ПО ВАША ЖЕЛБА НЕ ЈА РАЧУНАМЕ КАРОЛИНА!) И КАЖЕТЕ ДЕСЕТ ПЕСНИ ОД ТАА ПЕЈАЧКА, ПА ЌЕ ВИ ВЕРУВАМ! |
||
maestro13
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 428 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Каролина максимално професионално си го заврши тоа интервју! И најдовте некаква ароганција тука?? |
||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Smeam tuka da kazam deka...ich ne ja sakam..???
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
SANJA NIKOLIC e bolja..sto pati..!!!..ovaa i ne ja zabelezuvam,samo koga na radio piska nesto.... |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...Зар и ти..Mamma??? Не да не ја сакам...не ми е ни симпатична...сепак,морам да си признаам...ми се допаѓаат песните од новиот албум...можеби е до авторот на песните,на аранжманите и музиката??? |
||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas go kupiv noviot album i uzivam da go slusam.
pesnite se vistinsko remek delo, a Karolina umee sovrseno da gi otpee.
jas sum lugje, zavisnik od ubava muzika
i zatoa mozebi ne mi smeta ni nejzinata arogancija, koga tolku ubavo pee.
a pa sto i ako e arogantna,
ne kje mi bide snaa
|
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Temata e ...Karolina Gocheva...kako lichnost-javna??? Jas mislejki na toa go kazav moeto mislenje. Ako e neshto drugo...se izvinuvam,..ne prochitav shto se bara od nas, iako sepak mislam deka se raboti za mislenja za nea kako lichnost,a ne kako muzichki kvalitet,zatoa...si ostanuvam na svoeto...da,..ne mi se dopadja Karolina Gocheva... Изменето од mamma - 01.Септември.2008 во 15:48 |
||
KAROLIN
Сениор Maкедонско девојче Регистриран: 28.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 201 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Каролина како личност, а кои сме ние па да ај знаеме каква е како личност, ниеден естраден уметник или персона на Тв не ја знаеме па да коментираме каква е како оичност
можеме само да зборуваме за нејзината музика, што е и најбитно, а ние се замараме каква била овде облешена, што рекла, ..првенствено треба да не интересира Каролина како естрадна ѕвезда, вклучувајки го и нејзиното однесување со публиката, кое спотред мене е баш УМЕРЕНО и ОДМЕРЕНО како што треба, а не да троши време и да се лигави сред настапи, Каролина е еден од ретките прави ПРОФЕСИОНАЛЦИ, за тоа секако најзаслужни се нејзините менаџери од АВАЛОН, во главно тие се тие што ќе и посочат што треба и како треба да испее и направи на сцена |
||
maestro13
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да, па ни Мадона не лиже гз од публика па сите ја слушаат и продава неверојатни тиражи.
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
KAROLIN
Сениор Maкедонско девојче Регистриран: 28.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 201 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ali Kaliopi ima 30 godini kariera, pesnite ne i se HIP HOP, kako novopeceniove pejaci, nego bas izdrzani, ali Kaliopi se smeta za doen na mak muzika, za DAMA, a KArolina e veke nesto pomoderno, poprovokativno, pejacka vo prava smisla, so glas, stas, pesni , se.....
|
||
Внеси реплика | страница <1 910111213 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |