IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Љубовта умира
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Љубовта умира

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 15>
Автор
Порака
*moon* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 7657
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Октомври.2009 во 23:07
malata ljubov ima golemo srce taka da ni malite ni golemite raboti ne mozat da ja ubijat...
golemata ljubov ima malo srce koe so vreme se sogleduva i sama ke se dokusuri голема%20насмевка

....... rece bijonse1 madonna i ostana ziva плазење збунетост
Кон врв
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Октомври.2009 во 23:08
да, за чудене е...
Кон врв
bijonse1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bella Madonna

Регистриран: 14.Јануари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 16521
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bijonse1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Октомври.2009 во 18:09
Кога на жените ке им се здосади од врската дали на повидок е ........
љубовта умира???????

bored_woman_in_bed

Многу работи ги двојат мажите и жените. Една од нив е тоа што жените размислуваат со срце, а мажите со разум. Но, ова веќе го знаевте. Друга работа по која се разликуваат е предвидливоста, со ова се согласуваат и истражувачите.

Предвидливоста кај мажите.

Мажите може секоја сабота да гледаат фудбал, со месеци да ги носат истите патики, да излегуваат на 3 места иако има уште 50 локации во градот... едноставно уживаат во повторливите активности.

Штом стигнат до моментот „имам сериозна врска"  или „се оженив", тогаш сметајте ја непредвидливоста за умрена. За нив тоа е моментот кога може да се олабават и да уживаат во секојдневната рутина. Работата е тоа што тие навистина уживаат во тоа.

Еве ја шемата по која функционираат:

ВИЗУЕЛНА АТРАКЦИЈА што води кон РАЗУМСКА СЕКУСАЛНА КОНЕКЦИЈА.

Момците имаат емоции, но нивната здодевност нема никаква врска со нив,  а и немаат навика да ги изразуваат јавно. Нив им е здодевно кога нема акција.

Предвидливоста кај жените.

Која жена може да поднесе да ги носи истите чевли еден месец, да излегува само по дискотеки и да се смее стоти пат за истата глупост?

Жените сакаат изненадувања, неочекувани промени и постојано променливи емоции. Жената не може да опстане ако не е под влијание на некое чувство. За да ја разбијат монотонијата и да се почувствуваат живи, тие често предизвикуваат кавги без мотив.

ЕМОЦИИ (особено вербално изразени) од кои се раѓа ПРИВЛЕЧНОСТ за на крај да донесе ЕМОЦИОНАЛНА СЕКСУАЛНА КОНЕКЦИЈА.

За жал, и овој пат мажите ни се виновни. Всушност, виновна е природата, а нејзе не сме во состојба да ѝ судиме. Како што стојат работите, пред вас има две опции.

Прва опција: Не чекајте само на него. Тој е таков и залудно му зборувате. Ќе биде сменет првите три дена за потоа пак да ви се јавува во стандардното време. Сами направете си да ви биде забавно. Гледајќи ве вас, со текот на времето ќе му послужите како пример.

Втора опција: Објаснете му на партнерот како функционира женскиот мозок. Ако не можете да најдете зборови, испратете му ја статијава. Многу работи ќе му се разјаснат  ако се потруди да се самоанализира себеси, а и вас. Соочувањето со фактите е добар почеток за воведување промени.голема%20насмевка

Изменето од bijonse1 - 16.Октомври.2009 во 18:09
Кон врв
AcaRank. Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Октомври.2009
Поени: 91
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај AcaRank. Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2009 во 17:23
Ne samo na zenite istoto e i kaj mazite.So dovagjanjeto na zdodevnosta ili dosadta se javuva netrpenie i ljubivta umira.
Toa shto ne se postigna vo 1966 da go npravime sega....
Кон врв
Marko Polo 1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
venecijaner

Регистриран: 20.Ноември.2008
Поени: 9693
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Marko Polo 1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2009 во 19:20
Fina statija, Bjonse1.
Ima vistina.
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Октомври.2009 во 22:21
L:jubovta umira, a zjivotot i ponatamu prodolzjuva.............dovagja nova ljubov.......nov svet...........
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Октомври.2009 во 09:19
Originally posted by bijonse1 bijonse1 напиша:

Кога на жените ке им се здосади од врската дали на повидок е ........
љубовта умира???????

bored_woman_in_bed

Многу работи ги двојат мажите и жените. Една од нив е тоа што жените размислуваат со срце, а мажите со разум. Но, ова веќе го знаевте. Друга работа по која се разликуваат е предвидливоста, со ова се согласуваат и истражувачите.

Предвидливоста кај мажите.

Мажите може секоја сабота да гледаат фудбал, со месеци да ги носат истите патики, да излегуваат на 3 места иако има уште 50 локации во градот... едноставно уживаат во повторливите активности.

Штом стигнат до моментот „имам сериозна врска"  или „се оженив", тогаш сметајте ја непредвидливоста за умрена. За нив тоа е моментот кога може да се олабават и да уживаат во секојдневната рутина. Работата е тоа што тие навистина уживаат во тоа.

ВИЗУЕЛНА АТРАКЦИЈА што води кон РАЗУМСКА СЕКУСАЛНА КОНЕКЦИЈА.

Момците имаат емоции, но нивната здодевност нема никаква врска со нив,  а и немаат навика да ги изразуваат јавно. Нив им е здодевно кога нема акција.

Предвидливоста кај жените.

Која жена може да поднесе да ги носи истите чевли еден месец, да излегува само по дискотеки и да се смее стоти пат за истата глупост?

Жените сакаат изненадувања, неочекувани промени и постојано променливи емоции. Жената не може да опстане ако не е под влијание на некое чувство. За да ја разбијат монотонијата и да се почувствуваат живи, тие често предизвикуваат кавги без мотив.

ЕМОЦИИ (особено вербално изразени) од кои се раѓа ПРИВЛЕЧНОСТ за на крај да донесе ЕМОЦИОНАЛНА СЕКСУАЛНА КОНЕКЦИЈА.

За жал, и овој пат мажите ни се виновни. Всушност, виновна е природата, а нејзе не сме во состојба да ѝ судиме. Како што стојат работите, пред вас има две опции.

Прва опција: Не чекајте само на него. Тој е таков и залудно му зборувате. Ќе биде сменет првите три дена за потоа пак да ви се јавува во стандардното време. Сами направете си да ви биде забавно. Гледајќи ве вас, со текот на времето ќе му послужите како пример.

Втора опција: Објаснете му на партнерот како функционира женскиот мозок. Ако не можете да најдете зборови, испратете му ја статијава. Многу работи ќе му се разјаснат  ако се потруди да се самоанализира себеси, а и вас. Соочувањето со фактите е добар почеток за воведување промени.голема%20насмевка

аплаузбакнеж
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Октомври.2009 во 12:13
Ma kaki, ja cesa da se opne so nesto novo koe po isvesno vreme pak ke se svede na staro i umreno. I pak Jovo nanovo.
Кон врв
Delicia Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Регистриран: 20.Ноември.2007
Поени: 10984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Октомври.2009 во 13:34
Ljubovta ja ubivaat lagite i dvosmisleni ili trosmisleni raboti......odi pa poronajdi se охне%20знам
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Октомври.2009 во 19:27
umira....sreken i patголема%20насмевка
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Октомври.2009 во 00:45
Stom druga ljubov se rodi, predhodnata normalno umira.
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
zezok Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јануари.2009
Поени: 365
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zezok Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2009 во 13:26
ako ne znaes da ja cuvas.. goleminata na covek e vo toa da poseduva umesnost da ja cuva, neguva ljubovta i vervam deka nema da umre

Изменето од zezok - 03.Декември.2009 во 13:40
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2009 во 13:59
сите не чека истото ......... нема бегање од тоа тага
Кон врв
Joshua_Tree Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јуни.2007
Поени: 6477
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Joshua_Tree Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2009 во 14:11
Ahhh skeptici....so ke ve praam vaka?

Nekoj mnogu bozoven sto nemal nisto drugo sem recenicata:
"Bog mene ke me spasi?"...
Toj istiot se nasol na brod sto tone...site begaat od nego a toj sedi i ne mrda...i si misli:"Bog mene ke me spasi!"...pominale eden,dva,tri brodovi....
Potonal brodot i toj so nego.Odi na neboto i mu se zali na Gospod:
"Abe Gospode zosto me ostavi da umram?"
A na toa Gospod:"TI PRATIV TRI BRODOVI,OTI NE OTIDE SO NIV?"

LJUBOVTA E CVEKE SO TREBA CEL ZIVOT DA GO NEGUVAS...AKO NE...KE OVENI...среќа

“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 910111213 15>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,469 секунди.