![]() |
|
ФЕНИКСОТ СЕ ВРАЌА - ПАК |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 10921093109410951096 1762> |
Автор | |||
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
........NORMALNOO DEKA E VTORNIK, A VO PONEDELNIK NAVECER NEMA NISTO INTERESNO NA TV I SE "RAZRABOTILE".........
![]() ![]() ![]() |
|||
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|||
![]() |
|||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
||
aj edna po tvoj izbor......
![]() |
|||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|||
![]() |
|||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
||
hehehheh......Trucker...iznenaduvas i ti.............
![]() ![]() ![]() |
|||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|||
![]() |
|||
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
||
![]() ![]() ![]() |
|||
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|||
![]() |
|||
||
moram, poradi umetnosta na ziveenjeto........
![]() ![]() ![]() |
|||
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|||
![]() |
|||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
||
ta rum ta rum ta ta, ta ta
ta rum ta rum ta ta, ta ta
Trucker, koj ti kazal ??????
|
|||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|||
![]() |
|||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
||
Trucker, a be da ne me poznavas ti mene?
Kaj ti tekna Na lepom plavom Dunavu?
|
|||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|||
![]() |
|||
||
...ja znam celata.........hahaha
![]() ![]() ![]() |
|||
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|||
![]() |
|||
||
......sega zborev so kolegata od Budimpesta...a tamu tece Dunav.......malku asocijacija i ete go izborot....
![]() ![]() ![]() |
|||
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|||
![]() |
|||
||
♪ ♪
Ruzice, moja Ruska,
zapet sam ko puska, sto mi ne dodjes? Da s tobom malo budem, da me mine stara zelja, daj mi samo kap veselja. Taj ti je drugi bolji, bas po tvojoj volji, sve ti kupuje. Ja samo jedno mogu kao nekad da ti pjevam, imaj srca, para nemam. Zar dijamanti il' brilijanti o zar su tako vazni svi ti dragulji lazni, kad volis nekoga koliko tebe ja? Ruzice, Ruzo, Ruska, zrela si ko kruska, sve zbog tebe prodacu - oko vrata amajliju staru, samo ne gitaru. Ruzo, Ruska, zapet sam ko puska, sve zbog tebe radicu, danju, nocu i necu da biram samo da ti sviram! |
|||
s.r. Dzaki |
|||
![]() |
|||
||
....sto e sega? SITE GLADNI I DORUCKUVATE!?
|
|||
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|||
![]() |
|||
||
DJAK........Ruska, stara ljubov!?...... |
|||
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|||
![]() |
|||
||
aj sea pa i ti...ami alegorija............ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од Lilija7 - 13.Март.2007 во 10:28 |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
.........sto e alegorija?..seriozno ne znam... Изменето од trucker - 13.Март.2007 во 10:31 |
|||
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 10921093109410951096 1762> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |