IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Ми фали, ми недостига
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Ми фали, ми недостига

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 107108109110111 473>
Автор
Порака
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Статус: Офлајн
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јануари.2007 во 15:08
Originally posted by emilija 90 emilija 90 напиша:

mene mi nedostigaat i kje mi nedostigaat za praznicive :mona liza,big_kiss,natalia,babyblue,kalina,plavusa,emus,flipsi i site site

imenjacke moja, ne sum te zaboravila Hug  i miss you too CryCryCry
Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Локација: Macedonia
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јануари.2007 во 22:35
Originally posted by Mona Liza Mona Liza напиша:

Originally posted by BiG_kIsS BiG_kIsS напиша:

Мона Лиза, Калина, Плавуша, babyblue, emilija 90, snegulka, Flipsi, Emus, Dana, natalija.... Може заборавив некој Confused
Hug Hug Hug Hug

gushkam silnoooooooo Hug Hug Hug

Јас тебе посилно Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Локација: Macedonia
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јануари.2007 во 22:35
Originally posted by FLipsi FLipsi напиша:

I ti mene srce mnogu mi nedostigaseHug, vecerva se iznaigrav i za tebe Wink

I Big Kiss mi nedostiogase, i snegulka, i emus, i site drugi HugHugHug

Флипси Hug Hug Hug
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
snegulka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Август.2006
Поени: 3201
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај snegulka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2007 во 01:10

Hugза сите ми недостигавте

Кон врв
bone Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bone is not dead

Регистриран: 23.Август.2006
Локација: Cuba
Поени: -13
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bone Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2007 во 11:38
Originally posted by Snegulka Snegulka напиша:

Hugза сите ми недостигавте

i jas? Embarrassed
Кон врв
KaLiNa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Јули.2006
Поени: 8416
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2007 во 12:58
mi falat tie sto ne se tuka i so koi odamna ne sum muabetela...Hug
kuliraj
Кон врв
Flix Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Клабинг

Регистриран: 14.Септември.2005
Поени: 9229
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Flix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2007 во 14:51
I ti nas Kalince ni nedostigas, dobredojde pak nazad WinkHug
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2007 во 14:52
fala, fala......Tongue od sega se pocesto ke se druzime Hug
kuliraj
Кон врв
plavu$a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Април.2006
Поени: 4016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plavu$a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2007 во 15:44

Kalina, flipsi, emus, emilija_90, big_kiss, babyblue, engie, bosab, mona liza... abe si znajte - site!

In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
Кон врв
DreamGirL Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Be YourSelF

Регистриран: 29.Ноември.2006
Поени: 4292
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DreamGirL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2007 во 15:45
kalina i plavusa edna mn golema guska za vasHugHug
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plavu$a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2007 во 15:47
ogromna guska za babyblueeeeeeeeeeeee HugHugHugHugHugHugHugHug
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
Кон врв
DreamGirL Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Be YourSelF

Регистриран: 29.Ноември.2006
Поени: 4292
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DreamGirL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2007 во 15:47
plavusaaaa....pa nemas poim kolku ni nedostigase
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2007 во 15:49
Originally posted by plavusa plavusa напиша:

Kalina, flipsi, emus, emilija_90, big_kiss, babyblue, engie, bosab, mona liza... abe si znajte - site!

dusic moj..............ela vamu Big%20smileHug
denes trebase da dojdam vo ohrid, ama bratucetka mi me zezna Confused
kuliraj
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plavu$a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2007 во 15:49
navistina?! me mrzit da vrtam po drugive strani da vidam dali e vistina ama aj ke ti vervam! Wink i vie mene mnogu mi nedostigavte, celo vreme mislev na vas!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 107108109110111 473>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,281 секунди.