|
На повидок нов дипломатски фронт со Бугарија |
Внеси реплика | страница <1 107108109110111 133> |
Автор | ||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
штоооо??? па да не сум го напишала ово jас или Да Бе?? Или можда Бугарската Влада??? како се представил така го пишали! |
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Од каде ти идеја дека Пандев се претставил како Бугарин?!
|
||
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А откаj вас идеjа дека се китиме со туги пера???
Ко да си немаме во минатото Гунди, или Стоичков во 90-те или Митко Бербатов ---сега??? Не---благодарам. Имаме си наши со кои со право си се гордееме. ... Па не се толку неписмени лугето надвор од Балканот, Анастеа.Нема од ракав да го извадат... Барем ти треба тоа добро да го знаеш. Како се представиш ...така ке те гледат. |
||
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nemaat idea... zatoa e taka...
|
||
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
|
||
да бе
Сениор О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas imam idea
http://kirilica.com.mk/vest.asp?id=43795 |
||
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da be ... Pandev IZGOREL DA BIDE BUGAR... Ma ajde TE MOLAM!!!
|
||
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
|
||
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
па оти така го напишале? |
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Пандев никогаш не се претставувал како Бугарин, не зборувај напамет! |
||
да бе
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
се случуват грешки бе
ма добре звучи таа грешка Изменето од Анастеа - 10.Март.2010 во 01:39 |
||
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ма jас воопшто и не го знам коj е Пандев...и не ме интересува уствари...моето е извадено од ракав толку колку и вашето за китенето со туги пера!
Изменето од Анастеа - 10.Март.2010 во 01:40 |
||
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ај продолжете на ЛП, доста ја расипувате темата!
|
||
да бе
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сум вознемирен - аборигени испирират конфликти помегу наште два народа
ке одам на офстралиски форум да средам работата |
||
да бе
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne be nem0oj da e vistina
smv (10.03.2010 09:08:24) pred dva dena imav gosti od ITALIJA, SLOVENIJA i GRCIJA. Sedevme na rucek i pokraj drugoto neizbezno bese i prasanjeto za sportot. Celo vreme so Grkot (malku na smea povece na vistina) kontriravme za imeto , a jas gi prasav dali vo ITALIJA znaat nekoj grk koj igra vo nivnata liga , tie odgovorija NE. A posle gordo prasav A MAKEDONEC? Povtorno molk i mislenje koj moze da bide. Gi potsetiv za Inter, a eden od niv kako od top : STANKOVIC. Ne mu velam Stankovic e Srbin. A PANDEV, prasav? Povtorno mislenje i kako od top dvajcata Italijani. PANDEV e BUGARIN. Kaj mene sok , a Kaj Grkot glasno smeenje. Celo vreme me ubeduvaa dek PANDEV e so BUGARSKI pasos. Se uste ne veruvam ama koj znae.? A slovenot ne stava jasno shto mislel Изменето од да бе - 10.Март.2010 во 16:21 |
||
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
КОга србите ни викаа “фиром“ и нивниот министер направи меѓународен инцидент никој не реагира...(има безброј вакви ситници - секоја година они на евровизија ни викаат “фиром“...) треба ли да се отвори ваква тема за Србија или тука има премногу србомани...
нормално е секоја тема да се “полни“ со празни муабети...
ако се разговара за “љубова“ на Балканот - вакви теми не ни се потребни...
|
||
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
||
Внеси реплика | страница <1 107108109110111 133> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |