![]() |
|
Сакаааааам....... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 107108109110111 426> |
Автор | |
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ma ne vredel togash...za sekoja suknja stom trca
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
mnogu ke te boli...strashno ke ti bide...no ke pomine 100%a posle veruvaj toj ke pukne od maka koga ke go prezalish...sekogash e taka....sega ke se zanesuva,ama tvoja ke bide pobedata na kraj...
|
|
|
|
![]() |
|
Toa najmnogu boli..veruvaj znam...se zanesuva,te ignorira...abe ti doaga da vrishtish od maka....ama ke pomine smiri se i toj ke izgubi na kraj...strategija...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
auuuu,...teshko na toj,.....
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Sovet za samokontrola morash da pobarash utre od Delfin...kako mu uspeva neznam....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
samo ti vreskaj,...nikoj nema da te slushne,....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Istoto mi go pravat i mene..ama za inaet ne vriskam
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Sakam strumfeta da se smiri,da pomine vreme da preboli,a na onoj sto ja povredi da mu padne meteor na glava koga ke ja vidi kako bleska od sreka vo nechija druga pregratka....e toa sakam...
|
|
|
|
![]() |
|
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
pa obicno taka biva Beleg.... otposle stanuvaat svesni so izgubile.....
ama togas koj gi vrti
![]() |
|
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|
![]() |
|
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
сакам...утре навреме да вратам филмојте...
|
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
koi filmovi?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
SkorpijA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1692 |
Vriskaj i ke ti olesni
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
veda ![]() Сениор ![]() Регистриран: 15.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 287 |
Sakam da me saka!!! A vie sakate ?!!!???!!!??!!??!!??!
|
|
![]() |
|
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
SAKAM DA SPIJAM...................
|
|
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 107108109110111 426> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |