![]() |
|
Која песна ви се врти во глава.. |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 107108109110111 212> |
Автор | |
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kaci se mome na konjo ....
dojdi so meneeeeeee dvajcata da se zemime... ne mozam bez tebeeeeeeee ![]() |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Твојте очи Лено мори, Воденски черешни се, дај ми ги на мене, јаска да ги изедам, мерак Лено мори, мерак да ми помини, севда, севда моја, севда да ми излези Твојто усте Лено мори Костурско кутивче е дај ми го на мене, јаска да го отворам мерак Лено мори, мерак да ми помини, севда, севда моја, севда да ми излези Твојто лице Лено мори, Леринско симитче е дај ми ги на мене, јаска да го изедам, мерак Лено мори, мерак да ми помини, севда, севда моја, севда да ми излези |
|
![]() |
|
EvAngelos ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Teh mahi seva hilejda. Suna heja, sun deja peji. Lejsun datuversa unmejola. Jom, tisela behsuda. Lejsun datuversa unmejola... hejda. |
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Dodju dani kada shvatis
da je zivot samo tren cenu gordosti da platis svojim bolom zarobljen Dodju dani kada vidis da ces sve izgubiti da je vazno samo ono sto se ne da kupiti Ima neko zlo u ljudima otimas, a nikom da se das lako je zaboraviti najteze je covek biti svako od nas zivi svoju laz Ref. Ljubav koja ne zna za uslove vera s kojom zaspis i budis se nada koja poslednja umire sto ne zelis sebi, ne pozeli nikome |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
boom boom boom-bep
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
chuchuliga ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 893 |
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Ain't no Sunshine when he's gone
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Ja slusam Lili Alen momentalno its not fer tananananananana
![]() |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
3 Doors Down - Here Without You [ Lyrics ]
|
|
![]() |
|
DDarko ![]() Сениор ![]() ![]() Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Правам галама за уште еден скандал....
|
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
vrati me na isto mesto isto vreme.....
|
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Move your body close to me
![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
dali si patila kada si svatila da si me izgubila...
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 107108109110111 212> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |